Várhatólag megrendezésre kerül a 2022-es Sziget, Sound és Volt?
Azért máskor ősszel megkezdődik a jegyárusítás, kijelölik a fesztivál idejét, be is jelentenek néhány fellépőt. Most meg decemberben még az időpont sem ismert. Már idén is szerettem volna elutazni életem első nagy fesztiváljára, de akkor szétbarmolták a nyaramat- meg úgy az egész évünket.
Remélem, most nem tesznek hasonlóképp.
Azért valahol érthetőek az intézkedések. Nézd meg más országokban a karácsony van "elbarmolva" nem hagyhatod el a várost ahol laksz, nem találkozhatsz pl a szüleiddel, ha máshol élnek. Persze a fesztivál is sajnálatos, én is szeretek bulizni, de ha emiatt halna meg valakim, akkor nagyon rosszul érintene.
Talán 22-re már rendeződik a helyzet és kiismerjük annyira a betegséget, lesznek olyan vakcinák és megelőzési protokoll, hogy úgy élhessünk, mint előtte.
De most ez a kettő együtt nem megy. Van egy vírus, ami cseppfertőződéssel terjed. Látod most az kommunikálják, hogy az is veszélyes, ha énekelsz a család előtt, akkor egy több 10 ezres tömegben nem megoldható, ahogy az sem, hogy meglegyen a távolság, meg mindenkin legyen maszk. Most türelmesnek kell lenni egy kicsit (sajnos 1-2 év) Bocsi, hogy átmentem Müller Cilibe, de lehet tényleg jobb ha megülünk egy darabig a seggünkön, hogy előbb lecsengjen ez a cucc.
Nézd meg a kínaiakat, azok tavasszal-nyáron bezártak mindent, most meg élik világukat. Lehet ők csinálták jól. Sem a fesztiválszervezőknek, se a zenekaroknak nem érdekük ez az egész ami most folyik, sőt ők örülnének a legjobban, ha újra közönség előtt lehetne játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!