Megrendezett volt a ValóVilág?
Rendben, lehet én vagyok lemaradva, de eddig nem foglalkoztatott a kérdés.
Most viszont felmerült bennem az a kérdés, hogy hogyan tudnak megrendezni olyasmit, ami 24 órából 24-ben pörög , ráadásul iszonyat buták sokan , meg sem tudnának tanulni annyi szöveget.
Vélemény ?
Maguk a feladatok, a helyzetek abszolút megrendezettek.
Ennek a műsornak szerkesztői vannak, a főfőfőszerkesztő szerintem Schiwert-Takács László, az RTL Klub kreatív producere, de nyilván - mivel multicégről, sőt, mamutcégről van szó- ezer meg egy beosztottja lehet, akik a háttérstudió mikrofonján keresztül irányítják és a kamerákon át 24 órában folyamatosan figyelik a lakókat.
Azt viszont nem hiszem, hogy mint egy színházi darabban, vagy egy filmben, betanult szereposztások lennének, mert 2 hónapnyi szöveget (amiből jó 8 óra éjjeli élő kamerás adás, vagy ha nem is élő, talán 1 órával van csúsztatva, késleltetve) nem lehet betanulni... pláne nem lehet ilyen "zokniagyúakkal" betaníttatni...mint akik ott vannak...
Honnan tudod, hogy egész nap pörög? A legutolsón nem is volt élő közvetítés, csak összefoglalók.
Egyébként feltételezhetően megkapják, hogy mi legyen a mai dráma tárgya, ki kivel és min különbözzön össze, hogyan szavazzanak, és ez alapján mindenki eljátssza a szerepét. Nem szövegkönyv van, hanem alapból ilyen debil szövegkörnyezethez szoktak már, tehát nem nehéz adni a szerepet.
#1- Igen, a feladatok és helyzetek tudom, hogy megvoltak rendezve, ez le is jött. Mármint ami egyértelmű volt.
De az ilyen például, hogy a konfliktusok ? Azokból már nehezebb következtetni, hogy most akkor megrendezték őket vagy azok tényleg összekaptak egymással.
Akvyr : " Nem szövegkönyv van, hanem alapból ilyen debil szövegkörnyezethez szoktak már, tehát nem nehéz adni a szerepet. " - Pont erre gondoltam én is :))
Amúgy nem , tényleg nem tudom biztosra a 24 órás dolgot, csak mintha mondták volna mások, hogy nézték élőben bármikor az adást.
Igen, szóval végül is én is arra a következtetésre jutottam, hogy az alapvető primitívség és a megrendezettség ötvözete volt az egész.
Tehát adni kellett alá a lovat, de az alapanyag már megvolt úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!