Szerintetek megrendezett a VALÓVILÁG 4? Egyébként ki a kedvencetek? (Ha van)
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 17:22
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy megrendezett. Az állam pedig eltitkolja a földönkívüliek és a reptoidok létezését, valamint pár zsidó irányítja az egész bolygó gazdaságát.
Anyám borogass, ennyi hülye összeesküvés elméletet. Akinek ilyen hülyeségeken van ideje agyalni, inkább menne el kapálni, vagy árkotásni...
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy megrendezett, egyszer az egyik csaj elszólta magát.
3/10 A kérdező kommentje:
Mit mondott(ha megkérdezhetem)??
2011. márc. 15. 17:31
4/10 anonim válasza:
1.Ritka hülye vagy. Árkot ásni március 15-én??
6/10 anonim válasza:
valamilyen szinten megrendezett az tuti,pl. kapnak ugye titkos küldetést stb. ez már "megrendezett" nem?
Éva + Alek a tuti
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
17:31
Köszönöm elismerésedet, lehet neked még az ásás is meghaladná az agykapacidásodat, mondjuk akkor szedhetnél kutyasz.rt.
17:32
Amiről a Gigi beszél az nem a villában történt, hanem egy szállodában, ha jól tudom, tehát nem volt bekamerázva, szóval oda kellett stáb akik forgatnak.
9/10 anonim válasza:
Nagyon véded a retekklubbot, szánalmas vagy ember.
10/10 anonim válasza:
Nem védem, csak nem hiszek el hülyeségeket, és nincs bennem csorda ösztön. Egy hülye kitalálja ezeket, ti meg mentek utána, hogy ja sok köcsög, meg népbutítás stb. Na ez a szánalmas. Továbbiakban nem vitázom veletek, úgysem tudnátok felfogni egy egyszerű tőmaondat jelentését sem. Lehet lepontozni, meg hülyeségeket válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!