Hajnóczy Soma "pénzt varázsol hajléktalanoknak" videójában a zsebrádiós trükk megrendezett volt?
Például előtte 1/2-1 órával odamegy egy segítő.
- Jónapotkívánok! Csinálnánk egy kis bűvészműsort, és felvennénk videóra nemsokára. Szerepelne benne?
- Mér ne?
- És van valami amit szeretne?
- Mondjuk egy lakás és rendes havi fizetés?
- Valami apróságra gondoltam, ami most jó lenne magának.
- Akkor egy zsebrádió, hogy ne unatkozzak.
- Oké, akkor egy óra múlva jövünk.
(Egy óra múlva megjelenik bűvész úr, meg a kicsiny stáb egy dupla fenekű dobozkával, amit először kihúzva látszólag nincs benne semmi, becsukva és újra kihúzva pedig - lássanak csodát - egy kis zsebrádió kacsint ki)
A hajléktalan bácsinak hihetetlen mutatvány, hogyan termett az "üres" dobozba hirtelen rádió, a videó nézőjének meg dupla reveláció, mivel nem látta az előkészületet, miként találta ki a bűvész a bácsi gondolatát, és hogy termett ott egy zsebrádió?
Miért pont zsebrádió?
60 éves hajléktalantól szerintem a fidget spinner furább lenne.
Dynamo-nak volt egy jelenete, amikor egy brazil favellában találkozik szintén egy hajléktalan kinézetű fickóval és a földön ott talált kis csavart és anyát a "gondolatával" pörgette egymáson a hajléktalan meg csodálkozott.
Na most az egy jól ismert trükk, amihez meghatározott elektromos kellék kell (a csavar és az anya). Pont ezt találta meg ott a földön D., csak úgy eldobva egy isten háta mögötti nyomornegyed sarkán. De persze a vágásnak hála nekünk azt nem kell látni, hogy ezt a stáb már előre elhelyezte ott a földön. Még a hajléktalant se kellett feltétlenül beavatni, elég ha épp arra járt és leszólítják, "nahát, itt van a földön egy csavar és egy anya! Ezt figyeld!"
5. válaszoló:
Ez logikus magyarázatnak tűnik nekem is.
Miért kéne leleplezni? Bevallottan trükkökkel szórakoztatnak, azt a látszatot keltve, hogy ez varázslat. Szerintem marha szórakoztató.
Nagyjából mint a színészek, akik eljátsszák, hogy mérgesek és meg akarják ölni a feleségüket.
Ha leleplezni akarsz, akkor kb. bármelyik trükk megvehető, sőt ott van pl a Youtube, ahol még magyarázatot is kapsz sokhoz. Ha tudod, hogy mit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!