A haveroddal felmentek két csaj lakására, de míg haverodnak összejön a lány, neked nem. Mi lenne a helyes döntés ezután?
Röviden: 6-an mentek el bulizni, és neked meg az egyik haverodnak összejön 1-1 lány(akik barátnők, és egy albérletben laknak), akik fel is hívnak magukhoz a lakásukra. Viszont míg a haverodnak összejön a lány, neked nem mert kiderül hogy nem vagytok egy összhangon a lánnyal, illetve annyira nem is jössz be neki, csak azért hívott el magával a csaj, hogy ő se mennyen haza egyedül. Tehát világos lesz a számodra, hogy neked nem lesz ma este semmi akció. Mit tennél?
A: A a neked jutott lány megengedi, hogy maradhatsz estére, ha kint alszol a kanapén. Te közbe hallgatod, ahogy a másik szobába a haverod döngeti az ideiglenes párját. Eredmény: Eléggé megalázó, főleg ha reggel találkozol a haveroddal, akinek fergeteges estéje volt. Illetve a többi haverod szemébe is egy balfék leszel, mivel nem tudtál összehozni egy lányt miután felvitt a lakására. Plusz romlani fog a "jócsávó" imidzsed.
B: Hazamész magadtól, miután leesett, hogy nem fogsz lefeküdni a lánnyal, hogy elkerüld kanapén alvós megalázást. A haverodat meg otthagyod, hadd élvezzék ki egymást ha már neki összejött. Eredmény: Szintén gáz, vissza már nem mehetsz a buliba, mert nincs kihez, illetve ha hazamész az is gáz. Plusz ha a haverok kérdik, hogy mi volt a lánnyal, kiderül hogy szintén balfék vagy, mert nem jött össze az este, (illetve azt hihetik, hogy a lány rakott ki téged), ráadásul romolni fog a "jócsávó" imidzsed is a szemükben, mert nem akart veled lefeküdni a csaj.
Szerintetek mi lenne a legjobb döntés? Eléggé patthelyzet.
(Nem kitaláció, velem történt meg sajnos, én vagyok az aki nem jött be a lánynak. Ha netán érdekel titeket mi is történt végül valójában, akkor leírom majd.)
Amúgy direkt leírtam/megkértem mindenkit, hogy akinek nem szimpatikus maga a kérdés tartalma, vagy az, ahogyan én válaszolok, akkor az ne kommenteljen, mert annak semmi értelme, hogy idelöktök egy szánalmas vagy/balfék vagy stb. szöveget... De még ha leírnátok, hogy miért lennék az... De még az sem...
Mellesleg rohadt sok minden lényeges dolog hiányzik a kérdés előzményéből/következményéből, de nem írtam le, mert rohadt hosszú lenne. Feltételeztem, hogy ha kiírom a főbb dolgokat, akkor lesznek olyanok, akik elolvassák a kérdést, értelmezik, és válaszolnak, és gondolnak arra, hogy a kérdezőnek nem ennyi a múltja és a jelene. Részben bejött. Viszont sajnálattal látom, hogy van néhány ember, aki egy ilyen kontextusból kiragadott szituációból, mint amiről a kérdésem is szólna, mindenféle következtetést képes levonni rólam... De még az is szomorú, hogy ezt el kell magyarázni, mert ez kb. full triviális szerintem...
Én haza mennék, feltéve ha nem lakok messze, és nem ittam túl sokat.
Amúgy egyik szitu se gáz, te sose néztél jersey short ? :D
Aznap te voltál a szárnysegéd, aki lefoglalta és hatástalanította a gránát barátnőt, amíg a haverod sikeres küldetést hajtott végre!
Szerintem nem gáz, nőként írom.
Lajos atyán viszont visítva röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!