Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A haveroddal felmentek két...

A haveroddal felmentek két csaj lakására, de míg haverodnak összejön a lány, neked nem. Mi lenne a helyes döntés ezután?

Figyelt kérdés

Röviden: 6-an mentek el bulizni, és neked meg az egyik haverodnak összejön 1-1 lány(akik barátnők, és egy albérletben laknak), akik fel is hívnak magukhoz a lakásukra. Viszont míg a haverodnak összejön a lány, neked nem mert kiderül hogy nem vagytok egy összhangon a lánnyal, illetve annyira nem is jössz be neki, csak azért hívott el magával a csaj, hogy ő se mennyen haza egyedül. Tehát világos lesz a számodra, hogy neked nem lesz ma este semmi akció. Mit tennél?

A: A a neked jutott lány megengedi, hogy maradhatsz estére, ha kint alszol a kanapén. Te közbe hallgatod, ahogy a másik szobába a haverod döngeti az ideiglenes párját. Eredmény: Eléggé megalázó, főleg ha reggel találkozol a haveroddal, akinek fergeteges estéje volt. Illetve a többi haverod szemébe is egy balfék leszel, mivel nem tudtál összehozni egy lányt miután felvitt a lakására. Plusz romlani fog a "jócsávó" imidzsed.

B: Hazamész magadtól, miután leesett, hogy nem fogsz lefeküdni a lánnyal, hogy elkerüld kanapén alvós megalázást. A haverodat meg otthagyod, hadd élvezzék ki egymást ha már neki összejött. Eredmény: Szintén gáz, vissza már nem mehetsz a buliba, mert nincs kihez, illetve ha hazamész az is gáz. Plusz ha a haverok kérdik, hogy mi volt a lánnyal, kiderül hogy szintén balfék vagy, mert nem jött össze az este, (illetve azt hihetik, hogy a lány rakott ki téged), ráadásul romolni fog a "jócsávó" imidzsed is a szemükben, mert nem akart veled lefeküdni a csaj.

Szerintetek mi lenne a legjobb döntés? Eléggé patthelyzet.

(Nem kitaláció, velem történt meg sajnos, én vagyok az aki nem jött be a lánynak. Ha netán érdekel titeket mi is történt végül valójában, akkor leírom majd.)

2021. jan. 5. 01:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki kérlek, hogy miért minősítem magamat.
2021. jan. 5. 22:19
 22/24 A kérdező kommentje:

Amúgy direkt leírtam/megkértem mindenkit, hogy akinek nem szimpatikus maga a kérdés tartalma, vagy az, ahogyan én válaszolok, akkor az ne kommenteljen, mert annak semmi értelme, hogy idelöktök egy szánalmas vagy/balfék vagy stb. szöveget... De még ha leírnátok, hogy miért lennék az... De még az sem...

Mellesleg rohadt sok minden lényeges dolog hiányzik a kérdés előzményéből/következményéből, de nem írtam le, mert rohadt hosszú lenne. Feltételeztem, hogy ha kiírom a főbb dolgokat, akkor lesznek olyanok, akik elolvassák a kérdést, értelmezik, és válaszolnak, és gondolnak arra, hogy a kérdezőnek nem ennyi a múltja és a jelene. Részben bejött. Viszont sajnálattal látom, hogy van néhány ember, aki egy ilyen kontextusból kiragadott szituációból, mint amiről a kérdésem is szólna, mindenféle következtetést képes levonni rólam... De még az is szomorú, hogy ezt el kell magyarázni, mert ez kb. full triviális szerintem...

2021. jan. 5. 22:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Én haza mennék, feltéve ha nem lakok messze, és nem ittam túl sokat.

Amúgy egyik szitu se gáz, te sose néztél jersey short ? :D

Aznap te voltál a szárnysegéd, aki lefoglalta és hatástalanította a gránát barátnőt, amíg a haverod sikeres küldetést hajtott végre!

2021. jan. 8. 18:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, nőként írom.

Lajos atyán viszont visítva röhögtem :D

2021. jan. 10. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!