Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elégedett vagy ?

Elégedett vagy ?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném,hogy nincs gyerekem szóval sokkal könnyebb helyzetben vagyok.

Nem tudom ki,hogy van vele,de én nagyon elégedett vagyok a 2020 évvel és remélem a mostani is ilyen jó lesz.

Lett egy jó munkahelyem, amit szeretek csinálni.

Párommal sikerült lakást venni, összeköltöztünk,2 hétre rá lett egy kiskutyánk amire már nagyon nagyon régóta vágytam.

Tavasszal kirándultunk sokat,nyáron Balatonon voltunk szinte minden hétvégén.

Ősszel elkezdtük a kölyök majd az alapkurzus kutyaiskolát,sok trükköt tanítok neki.

Vettem otthonra egy elipszis trénert, fogytam 12kg most 68 tartok a cél 58 kg 25L vagyok.

Elég mozgalmas évem volt és elégedett vagyok mindennel annak ellenére,hogy vírushelyzet van.

Te mit gondolsz összegében elégedett vagy a 2020 évvel?

2021. jan. 1. 18:06
A kérdező szavazást indított:
Igen jó volt
Nem volt jó
31 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Összességében nekem is jó volt, de amire igazán vágyok, az még csak láthatáron belül sem volt tavaly. Talán majd idén.
2021. jan. 1. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Remélem megtalálod amit szeretnél első
2021. jan. 1. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon jó volt
2021. jan. 1. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lett egy olyan betegségem, amit nem lehet gyógyítani.

Elszúrtam pár vizsgám.

Kitépte egy lány a szívem.

Nem, határozottan nem volt jó évem.

2021. jan. 1. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt benne jó is meg rossz is, de ezek többsége a helyzettől függetlenül volt olyan, amilyen. Jóval több volt a rossz, összességében pocséknak értékelném, a pár jó dolog ellenére is.
2021. jan. 1. 21:56
 6/6 barbara tóth válasza:

életemben először éreztem azt,hogy igazán élek. Rájöttem,hogy egyedül is jó, de mégszuperebb, ha van valaki, akire számíthatsz. Májusban megismerkedtem életem első barátjával, azóta is együtt vagyunk, elmondhatom, hogy 2020 miatta lett nálam csodálatos.

18L

2021. jan. 10. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!