Tényleg drága az Aréna Pláza? Úgy vettem eszre teli van drága üzletekkel. Eddig kétszer voltam..
Figyelt kérdés
Csak én látom így vagy tényleg?2020. dec. 30. 13:23
11/13 anonim válasza:
Ja, így sikert tényleg bemenned a mocsok drága boltba, de vannak ilyen H&M, Parfois, C&A stb. boltok is... néha nem árt egy kicsit körbenézni... egyébként ha jól emlékszem, már itt is van azért ilyen digitális térkép, azon meg lehet nézni az üzletlistát.
12/13 A kérdező kommentje:
A ca es hmet tudom, de az ilyen nagyobb uzlete nevet nem is nezem. Van ket telikabatom, ami jo meg nehany dzsekim. Talan bomber kene az meg nem volt es eleg sportos erzest ad, egyuttal meno es divatos de 40 alatt kene egy jo minoseg. Nem olyan amit egy szezon utan megunok. Amugy kb 4-5 evig hordok egy kabatot. Csak bementem most nem is akartam venni semmit igy maszkba nem tudok ugy nezelodni. Amugy amikrol beszeltem amerikai vagy vilagszinten is a legjobb markak nem, vagy azok mik lennenek? Streetwear
2020. dec. 30. 19:10
13/13 A kérdező kommentje:
Inkabb korbenezek. Kicsit belevagyok ragadva a regi stylusomba ami kb 10eve bejott, es nem szoktam olyat latni ami tetszik. Kene reklamokat vagy divatujsagokat neznem... :D
2020. dec. 30. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!