Miért nem tudok soha szocializálódni?
Figyelt kérdés
Szinte mindenki utál, minden csoportból kitiltanak és a közösségek kiközösítenek valamiért. Ha mondok valamit szimplán közlési szándékból van aki nekiáll vinnyogni hogy milyen toxic meg idegesítő vagyok és hülyeségeket beszélek. Ha belépek egy csoportba előre tudom hogy kifognak rúgni egyszer, mindig próbálok valami odaillőt mondani de nagyrészt nem sikerül. Azt mondják hogy semmi empátiát nem mutattok. 20/f2020. dec. 27. 14:44
1/6 anonim válasza:
Ne keseredj el ! Keress hozzád hasonló, illetve érdeklődési körű embereket. Lehet nem veled van a probléma. Pl ha otthonülős vagy, nem bizros, hogs olyasvalakivel kell barátkoznod, aki mindig bulizik stb... Hobbik révén is ismerhetsz meg embereket. Te egy ÉRTÉKES ember vagy! Nélküled a világ kevesebb és szegényebb lenne ! 😊😊😊
2/6 A kérdező kommentje:
1. Engem a hasonló érdeklődésű emberek utálnak meg és tiltanak ki a csoportokból.
2020. dec. 27. 14:49
3/6 anonim válasza:
Mert feleslegesen erőlteted azt, amiben nem vagy jó, ahelyett, hogy az erősségeidre koncentrálnál. Nem kötelező beállni a birkák közé a sorba.
4/6 A kérdező kommentje:
3. Végülis igaz, mit tettek ők értem amiért együttérzést kéne mutatnom feléjük?
2020. dec. 27. 15:03
5/6 anonim válasza:
Egy csoport tagja vagy, egyszerűen csak légy kedves, nevetgélj, érezd jól magad.
6/6 anonim válasza:
Ezt innen nem lehet megmondani. Ha beszélnénk 10-20 mondatot, lehet lenne rálátásom a válaszaid alapján, hol a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!