Hogyan szocializálódjon az ember Budapesten, ha nem ismer senkit?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem fel. 27 éves srác vagyok, nagyon.max 2 embert ismerek itt fent, na de rajtuk sem lóghatok mindig. Eljarok egyedül ide oda, de nem az igazi. Járok edzeni de túlságosan ott sem lehet haverkodni stb.
A kérdésem az, hogy hogyan kerüljek társaságba. Jobb híján nőkkel randiappokon ismerkedek, de ez igen változóan működő.
Ha szégyen ha nem egyedül és magányosnak érzem magam.
2018. márc. 4. 19:41
1/12 anonim válasza:
Gondolom,hogy tanulsz, vagy dolgozol. Amit csinálsz ott eleve adott egy közeg, amiben mozogsz. Abból indulj ki, aztán nézz szét pl. az edzőteremben,de manapság már bárhol ismerkedhetsz, akár tömegközlekedésre várakozva is.
2/12 anonim válasza:
Csoportok, klubok, olvasókör? Valami hobbi-csoport a közelben? Ha más nem, alapíts te egyet valamilyen dolog mentén, és majd jönnek a rokonlelkek!
3/12 anonim válasza:
Én is így vagyok,csak lányként. Nem régóta vagyok pesti. Én is ilyen appokon ismerkedem, itt is. Lehet simán csak barátokat is szerezni különböző csoportokban,fórumokon.
4/12 anonim válasza:
Ha jatszod az arcodat , mindenkit levidekizel, a hajadat bili stilusba rakod , legujabb iphone a zsebedben legyen nem szamit ha elofizura vetted a lenyeg a latszat , ha fizetsz valahol akkor 2-5 ezreseket reszesisd elonyben foleg ha sokan neznek igy azt hiszik tele vagy verve.
6/12 anonim válasza:
Én már tizenakárhány éve itt vagyok, és még mindig nem sikerült szocializálódni. :D
7/12 A kérdező kommentje:
6os: sajnálom. Nem akarok így járni. Gondolom te magányosan is jól elvagy. Én kevésbé.
2018. márc. 4. 20:36
8/12 anonim válasza:
6-os vagyok :D
Nem mondanám hogy jól elvagyok, inkább megszoktam.
Mit szeretsz csinálni, mik a hobbijaid?
9/12 A kérdező kommentje:
Én ezt nem akarom megszokni. Maximum átmenetinek tekinteni.
Edzeni járok, de sok lehetőség ott sincs spanolni, uszodába olykor, ott inkább mondjuk. Szeretnek főzotanfolyamra is beiratkozni...
2018. márc. 4. 21:23
10/12 anonim válasza:
Sok szerencsét kívánok, baromi nehéz dolgod lesz, de nem lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!