Hogyan szocializálódjon az ember Budapesten, ha nem ismer senkit?
Nemrég költöztem fel. 27 éves srác vagyok, nagyon.max 2 embert ismerek itt fent, na de rajtuk sem lóghatok mindig. Eljarok egyedül ide oda, de nem az igazi. Járok edzeni de túlságosan ott sem lehet haverkodni stb.
A kérdésem az, hogy hogyan kerüljek társaságba. Jobb híján nőkkel randiappokon ismerkedek, de ez igen változóan működő.
Ha szégyen ha nem egyedül és magányosnak érzem magam.
Talán nem neked, de másoknak még hasznos lehet.
Én is voltam fél évig Pesten. Egy ismerősöm volt az elején.
Ő bemutatott egy ismerősének, ő is bemutatott vkinek stb.
Amit én ajánlanék: a kiállítás megnyitók, ami heti 1-2* van Pesten, ahol egy pohár bor és pogi mellett 20-70 ember vegyül. Csak meghívót kell szerezni vagy venni.
Persze a járvány miatt kevesebb van most.
Jelen helyzetben az online ismerkedés a favorit, de nem a direkt társkeresőket kell látogatni, hanem a fórumokat és komment szekciókat. Ezek a helyek, ahol a téma miatt könnyebb ismerkedni, és több eséllyel hasonlóakkal találkozni. És egy sekélyes ismerkedés helyett érdekesebb beszélgetésre vagy vitára lehet számítani.
Min. hét ilyen kérdés van itt: Hogyan szocializálódjak? Ez a hét ember miért nem beszél egymással? Egymást közt már csak nem nehézkes a kezdeményezés, ha hasonló problémáik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!