Mit szóltok ahoz, hogy jövő évtől kezdve, csak oltásigazolással lehet dolgozni,utazni,bulizni stb?
Én nem fogok kérni önmagamtól oltásigazolást, hogy a saját vállalkozásomban dolgozhassak.
A többit meg tudom nélkülözni.
Azt, hogy linkelgethetsz ide bármit, az oltás nem fog változtatni érdemben semmit az emberek életén. Hogy miért nem?
Évente többször nem fog ezzel senki vesződni és a munkáltatók sem fogjak ezt a végtelenségig tolerálni.
A maszkhasználat az oltást követően is esélyes, hogy meg fog maradni.
Az emberek jelentős hányada nem fogja önként felvállalni a kockázatot, hogy egy - oltási protokolloknak megfelelő mércével - percek alatt összegányolt szart adassanak be maguknak, - az államnak lehet, hogy marha jó biznisz az oltási mizéria és az, hogy a tartósan megnyomorodott emberek hozzátartozóinak szemét kinyomja valami nevetséges összeggel, de szerintem ragaszkodni fognak az emberek ahhoz, hogy ne mások rendelkezzenek az egészségük, testük felett.
A vírus "folyamatos fejlődésben van", - azaz mutálódik, - számolatlan válfaja éli világát jelenleg is az emberek között, ergo, esélyes, hogy a "148. változat" ellen már annyit fog érni, mint halottnak a csók. Nincs arányban az elért eredmény a felhajtással!
És nem utolsó sorban: az emberek tűrőképessége véges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!