Hogy lehet egy olyan társaságba beilleszkedni, ahol
tulajdonképpen nem is akarják, hogy beilleszkedj?
Figyelt kérdés
Megesett már veletek? Iskola, munkahely, baráti társaság?
Rendszerint ilyenkor mindig az a hibás, aki újonnan jött és rá fogják, hogy nem próbálkozott eléggé. Nagyon rossz érzés, mert pont hogy csak én próbálkoztam, ők vissza se kérdeztek, kihagytak mindenből, hagyták, hogy egyedül bénáskodjak. Én nem így viselkedek azzal, akit be akarok fogadni.
2020. dec. 19. 12:40
1/8 anonim válasza:
Ha hagyják, hogy bénáskodj, szólni kell, hogy " ne haragudj mutasd már meg légyszíves, mert nem tudom. Te hogy csinálod?" Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt.
2020. dec. 19. 12:57
2/8 anonim válasza:
Engem meg nemrég faggattak ki relative full idegenek az èletemröl ill magánéletemröl, erre voltak kiélezve miközben en azt httem vmi céges értekezlet lesz csak. hogy aztán legyen miröl pletykàlni. Nekem is gondom van most ilyenekkel.
2020. dec. 19. 13:03
3/8 anonim válasza:
#2. Remélem okos voltál és nem csicseregtél nekik...
2020. dec. 19. 13:04
4/8 A kérdező kommentje:
De látod erről beszélek, mikor azt írtam, hogy az a hibás, akit nem fogadnak be.
Szerinted előtte mennyit próbálkoztam nyitni és mindig elzárkóztak.. akkor mit próbálkozzak harmincadjára, ha csak a fejeket vágják?
2020. dec. 19. 13:05
5/8 anonim válasza:
Persze nem adtam ki magamrol szinte semmit. De nekem az is kellemetlen volt hogy hol karácsonyomozom. Kb mi közük hozzá? Folyamat ezt éreztem. Mivel idegenek. Elöször làttam öket es tàvoli kollegak csak azaz igaz hogy egy cég vagyunk de együtt sem dolgozunk. Irto kellemetlen volt
2020. dec. 19. 13:12
6/8 anonim válasza:
1-es, én pl.volt, hogy szóltam új munkahelyen (nekem új volt a fénymásoló). Csaj odajött, és miközben megmutatta, idézem: "A p...csám tele van veled."
Ezek voltak a segítő szavak (multi, 6 hónapig bírtam).
Vannak emberek, akikkel nem lehet mit kezdeni.
2020. dec. 19. 14:38
7/8 anonim válasza:
6-os, ritka gyökér emberek közé keveredtél. (És akkor ezek az irodisták egy multinál.)
2020. dec. 19. 15:02
8/8 anonim válasza:
Ilyenben vagyok, mint amilyet a főkérdésben írsz. Ellenállok neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!