Volt mär veletek, hogy nagyon nehezen tudtätok räszänni magatokat valamilyen feladtatra? Lenne egy vizsgäm. Amire tulajdonkeppen mär tanultam, csak baromi nehezen tudom magamat rävenni.
Gondolom a helyesírásra is nehezen veszed rá magad.
Egyébként igen, volt, ahogy felnőttem megtanultam elvégezni az ilyen feladatokat is
Én 4 éve halasztom a szakdolgozat + államvizsgát :( Egyszerűen nem tudom rászánni magam, pedig 3-4 hétnyi elfoglaltság lenne csak esténként munka után.
Mindenesetre ez az újévi fogadalmam, idén lediplomázok. Januárt még végig "pihentem", jövőhéten elkezdem.
Tényleg én is az apró részekre bontásban bízom. Legelső cél, hogy legyen kész 1 oldal a szakdogából. Akkor már többet tettem a jövőmért, mint az elmúlt 4 év alatt összesen :D Az nem egy nagy kihívás. Aztán aprólékosan haladni tovább.
Ideális lenne, ha lenne valaki, aki nyüstöl és motivál nap mint nap, de sajnos csak magamra számíthatok. Készítettem egy motivációs doksit, "I can do it"-féle képekkel, meg összeírtam, hogy miért kell megcsinálnom, és mi lesz, ha nem csinálom meg, és előre lebontottam apró részegységekre a melót, amiket tudok külön pipálgatni ahogy haladok. Igaz, hogy amennyi idő alatt ezt összeszerkesztettem, vagy 3 oldalt megírhattam volna szakdolgozatból, de na. Kell. Talán működni fog, remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!