Melyik a rosszabb?
De màr irta vki. Végig lennének az ilyenek sértödve. Bajt meg plane nem akar senki a nyakàba aki még beszelgetni sem akart az meg plane.
Tolakodok és kész. Ezen nincs mit szépiteni.
Szerintem nem így van. Ha nem szóltál nem fogják tudni hogy nem szeretsz tegeződni. Miért lennének megsétődve ha valaki udvariasan teszi? Nem fennhéjázóan kell közölni hanem normálisan. Az látom hogy sokszor nem azzal van a baj amit mondanak az emberek hanem ahogyan mondják.
De nézzük a másik oldalát. Így te vagy megsétődve mert nem akarsz tegeződni. Tehát ha a te gondolatmenetet nézzük mimdenféleképpen megsértődik valaki. Ez mennyivel jobb? És ne szépítsük ez a te hibád mert annak ellenére fogadtad el ezt hogy tudtad hogy nem fogod szeretni. Most ezek után már viszont nagyon nem lenne illendő visszacsinálni, úgyhogy ez valószínű így fog maradni. Szóval ne csak mást hibáztass.
"Miért lennének megsétődve ha valaki udvariasan teszi? Nem fennhéjázóan kell közölni hanem normálisan."
Hat örülnék ha te állnàl elö ilyennel 40 50 klimaxos nök elé.
Aki eleve nem kèrten bizalmaskodni akar az eleve nem egy jellem. A masikat figyelembe sem veszi. Àtgàzolo tipus.csak neki lehet igaza etc.
A család nem tudom hogy jön ide.
"Hat örülnék ha te állnàl elö ilyennel 40 50 klimaxos nök elé." Erre válaszoltam, így jött ide. De mondhattam volna azt is hogy ismerőssel esett meg, végülis az is igaz lett volna. Vikágos volt amit írtam, felesleges belekötnöd a megfogalmazásomba.
Úgy látom téged eleve zavar a tény higy egyáltalán felajánlja valaki. Te ezt bizalmaskodásnak veszed. Pedig ez egy illem amit a legtöbb ember gyakorol. Természetesen ha nem akarsz tegeződni visszautasíthatod. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!