Melyik a rosszabb?
Üdvözlöm.
Önnek melyik a rosszabb? Ön dönti el, mit vesz magára sértésként. Úgy látom, ezt el is döntötte a kérdése alapján.
"Elég barátságtalan vagy, és kötekedő"
Számára ez a normális. Máshogy értelmezi a dolgokat, és úgy érzi, őt bántják ezzel, de ennek ellenére is jól fogadja ezt a külvilágtól.
Egyik sem rosszabb, de ha Ön annak határozza meg, akkor az.
Szerintem a rossz viszont az, amikor az illetőnek elvárása van a külvilág felé, mert ebből hasonló kellemetlenségek érhetik Önt. Sajnos az efféle udvarias kultúra egyre inkább leépül, így ebben további akadályok érhetik Önt az élete során. Javaslom, próbálja megérteni a többi ember normarendszerét (még ha szabályozatlan és torz is).
Olvsgassa az tegeződés és magázódás illemszamályait. A válasz ott van.
És értem a gondolatot, csak nem értek vele egyet. Mert nekem a tegeződést nem azt jelenti hogy haverok vagyunk vagy barátok. Nem is azt hogy elmeséltem a magánéletemet.
A random tegezés nekem is durva!
Én meg altalàban mindig ugyanabba a kisabc be járok reggelit venni, aminek eredményeképp az eladok penztárosok azt hiszik hogy én már az ismerösük vagy baràtjuk vagyok es (40-50évesek), ès kèrték a tegezést. Es udvariassàgbol muszáj öket tegeznem és rém kellemetlen nekem alig esik a számra és szorongásokat vált ki belölem meg az is hogy illik visszakerdezni mikor faggatnak pl nalunk van e még munka mikor lesz leállàs es kenyszeresen bratyizni kell velük.
Holott en csak siman bemennék egy kifliért meg ki.
Nekem irto tolakodo az egész!
De csak ez a bolt esik utba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!