Mit szóltok ehhez,hogy nem lehet szilveszter nagy eséllyel karàcsony sem?
Nem veszekedést szeretnék csak véleményeket olvasni.
Mi megtartjuk a karácsonyt,nekem 2 testvérem van a páromnak 3 , most melyik testvéremet hagyjam ki? Nekem egyformán fontos a családom , ebből a szempontból az egy-két magányosak most jól jártak.
Itt aludni nem tudnak sajnos, az nem megoldható mert 2 szobás a lakás.
Én hazamegyek a párommal a szüleimhez, mivel 9 hónapja nem voltam otthon és tavaly se ott karácsonyoztunk, hanem a párom szüleinél.
Szilveszterkor meg összeülünk pár haverral társasozni, iszogatni, aztán ilyen ottalvós hálózsákos téma lesz.
Én felháborítónak tartom az egészet. Együtt lehetsz a családoddal, de 8-ra haza kell érned, mint valami kisgyereknek. Előtte ugyanúgy azokkal az emberekkel vagy együtt, de 8-ig senkit nem érdekel, bezzeg utána jól megbírságolnak, ha haza szeretnél még érni.
A plázák, szupermarketek tömve, a buszok, metrók stb. tömve, de a családoddal ne legyél... mi értelme van ennek?
Kérdező, személyeskedést lehet befejezni. Te kérdezed mások véleményét, mit kötekedsz utána?
Ja és van családom, úgyhogy ezt nagyon benézted. Ja és ha nem tűnt volna fel, nem “örömködöm”, ne képzelj bele olyat, ami nincs. Még egyszer írom, ha hétköznap lassan az utcára se mehetek ki, mert halálos veszély van, akkor igenis szánalmas, hogy hirtelen arra a 4 napra minden elmúlik. Vagy vegyük komolyan vagy hagyjanak békén hétköznap is (mert nekem akkor is fontos a családom, nem csak 3 napig akarom őket látogatni szabadon, korlátok nélkül).
Mi volt benne személyeskedő?az hogy van e családod és jóban vagytok e ? Bar azt nem irtad le jóban vagytok e,csak,hogy van.
Sok ismerősöm nyilván őket sem írom le névvel ilyen okok miatt örül ennek.
Emberfüggő. Mi szűk családi körben tartjuk ezeket, 10 fő alatt. Csak annyi zavar van, hogy karácsonyi estéken korán haza kell menni, vagy akkor is ott kell aludni, mint szilveszterkor.
Aki ilyenkor nagyobb bulikba jár, az most nem tud, próbálja ki emezt a verziót.
Mi a családhoz ugyanúgy megyünk, az én családom amúgy is kicsi. Max ott alszunk szenteste. A vőlegényemé nagy, szerintem ott többen leszünk. Egyedül az ő nagyszülei jelezték idén, hogy hozzájuk ne menjünk, ennek én örülök is, mindig baromi unalmasak szoktak lenni ott a találkozók.
A szilvesztert még nem tudom, engem az sem érdekel ha nem lesz semmi, de ha barátok ragaszkodnak hozzá, akkor felőlem bárki itt aludhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!