Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Dec 31-én szilveszterkor...

Dec 31-én szilveszterkor lehet is kijárási tilalom lesz este 8 után? Meg gyülekezési tilalom is? Vagyis kb minden szilveszteri bulinak lőttek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 18. 16:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Még nem tudni.
2020. nov. 18. 16:23
 2/19 A kérdező kommentje:
na csak azért kérdezem mert volt egy lekötött "buliwellness" foglalásom dec 31-jan 2-ig, egy szállóba, és ma jött a mail hogy vissza az egész, törölve, pénz visszautalva...
2020. nov. 18. 16:25
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Hivatalosan nem tudni.

Szerintem igen. Az év egyik legmozgalmasabb napja, ha már egy szimpla hétköznap este se lehet kóborolni este 8 után ,akkor már evidens, hogy szilveszterkor ne lehessen az egyik buliról a másikra járni.

2020. nov. 18. 16:29
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
December 11-én kiderül. Addig tartanak a mostani korlátozások. Onnantól a járványt tekintetve véve vagy marad minden, vagy szigorítanak, vagy enyhítenek. Ki tudja ezt most pontosan megmondani szerinted?
2020. nov. 18. 16:30
 5/19 A kérdező kommentje:

hát csak sokan már semmire se mennek az utolsó pillanatokban közölt módosításokkal, inkább lefújják az egészet.

én is tervezzek-ne tervezzek? akkor nem tervezek inkább és ha mégis lehet majd akkor szopás-de nem nekem,hanem a gazdaságnak mert elkölthettem volna a pénzem, de nem tettem, mert bizonytalanságban tartottak

2020. nov. 18. 16:36
 6/19 anonim ***** válasza:
22%
szerintem minden be lesz tiltva, ha felengednék a korlátozásokat, talán egy kicsit keveseb ember menne tönkre, azt meg ugye nem engedhetik meg maguknak a puhapcs kis orvosok... amúgy bulid lehet, feltéve ha vagy olyan szerencsés, hogy vannak igazi barátaid, mert akiket én annak hittem, azok csak covidhisztis szerencsétlenek, cilike sokkal fontosabb mint én, szóval nekem a házibuli is ugrott...
2020. nov. 18. 16:47
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Az más, az üzletek/szolgáltatók természetesen most magukat védik és sorban mondják le a foglalásokat, hogy egyébként ne kérhesd számon őket.
2020. nov. 18. 16:55
 8/19 anonim ***** válasza:
14%
Ha megkaptad az emailt (a lefújásról), akkor érthetetlen - normális ember számára, - hogy ez kérdés lehet a továbbiakban. Ettől függetlenül még lehet lakásokon belül rendezni visszafogott stílusban bulikat. Sok embernél csak az üti meg a "buli" szintet, hogy három napon keresztül keresgéli az egész rokonságával, ismeretségi körével karöltve a máját, tudom, - de most zárt környezetben kell ezt majd megoldani. Őszinte leszek! Én örülök annak, hogy most nem tudja sok barom önfeledten a levegőbe repíteni a fél fővárost! Nem érdekel, hogy ki mit gondol ezért rólam! Évről-évre szedi az áldozatait a robbantgatás és az emberek nem tanulnak belőle, idén azonban "érdeklődés hiányában" nem fog majd akkora méreteket ölteni a pirománia, mint szokott. Megmondom őszintén: eszem ágába nem jutna ellátni egyetlen robbantgatásban tevőlegesen résztvevő barmot, - nemhogy pátyolgatnám...
2020. nov. 18. 17:03
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó! Szerinted a szilveszteri buli összefügg a kötelező "robbantgatással"? Nekem még az ismerettségi körömben sincs olyan, aki tűzijátékozna vagy petárdázna, ennek ellenére buliznak normálisan.
2020. nov. 18. 17:07
 10/19 anonim ***** válasza:
26%

Mi tavaly szilveszterkor elnyomtunk pár nagyobb kaliberű petárdát, pedig normális társaság vagyunk.

...jó buli volt :D

2020. nov. 18. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!