Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szóltok ahhoz hogy nem...

Mit szóltok ahhoz hogy nem tudtok Szilveszterkor bulizni?

Figyelt kérdés
Főleg azokra vagyok kíváncsi akik bulis típusok.
2020. dec. 7. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10, hat hogyne :D engedjék meg a bulizást. En szilveszterre ki se engednék senkit 8 előtt se.

Addig is büntetném, aki egy boltban a másik nyakára áll

2020. dec. 8. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 11!

Senki nem beszélt nagy bulizásokrol.

3 család, 8fő (ebből 2 gyerek) összeülne, iszogatna, beszélgetne. Olyanok, akikkel napi szinten amugy is találkozunk.

Az meg hogy a másik a nyakadra áll a boltba, nem csak vírushelyzetben van példa...

Nekem van szám, és ilyenkor megkérem az illetőt, hogy álljon már arrébb, ilyen egyszerű... és ez főleg a nyugdíjasokra jellemző...

2020. dec. 8. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

Miert kell lepontozni amugy vakaszokat?? A kerdesre valaszolt mindenki.

Nem arrol volt szo, nem azt írtad most, hogy hányan mehetnem be egy hazba, hanem arrol, hogy ilyen olyan indokkal lehessenek utcan emberek. Hazamenni pl. Amit barki mondhat, sokan kihasznalnák, mas fele bulira. Azert.

Ha nem is alszik az ember olyat, mint amugy, melegben vany pihenhet, elmehet reggel koran haza. Ha valaki bulizni akar, ennyi belefér.

2020. dec. 8. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:
42%
Én valószínűleg két legjobb baráttal összeülök beszélgetni, borozni (ha nem vagyunk lázasak) otthon, ott alszanak, ennyi.
2020. dec. 8. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!