Vajon miért mondta ezt a nincstelen?
Társadalmi munkában adományt osztottunk, és alig kezdtük el, az egyik adományozott földhöz vágta a csomagját és elhordott mindennek. A kollégám pont előtte mondta a kocsiban, hogy némelyiknek egy bőségszaru is kevés lenne. Erre ez a koldus perceken belül megmutatta, milyen egy elégedetlenkedő. Odajön, ránéz az adományra: "Jól ki vagyunk segítve". Láttam, hogy a bőségszarut említő kollégám belekezd, de hogy lássa, hogy új létemre figyelek azért, mondtam, amit tanultam: Sajnos nem hoztuk a szarunkat.
Erre óriási patália. De mire fel? Ezeknek semmi nem elég jó?
Ez tipikus provokatív kérdés!
Nem derül ki, MILYEN adomnányt osztotatok, nem mindegy, MIÉRT volt elégedetlen az illetö, de így semmit nem mondtál el a helyzetröl, azon kívül, hogy a "kolléga" kifejezetten ellenséges a rászorulókkal szemben, nem igazán alkalmas erre a munkára!
#1 vagyok.
Azt mondtad neki, hogy "nem hoztuk a szarunkat"
Eleve egy zsémbes, megkeseredett ember lehetett, de gondolom úgy értette, hogy fekáliát szántatok neki, vagy nagyon rossz, azaz szar minőségű dolgot.
Erre pöccenthetett be.
#5 Nyilvááán, basszus.
De csak annyit mondott, hogy "szarunk", és egy könnyen provokálható embernek ez elég, hogy félreértse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!