Hogy találjak meg valakit instagrammon?
Figyelt kérdés
Tudom a várost ahol lakik, tudom a nevét(vagy nem jól tudom 3 neve van) vagy nem úgy van fent, tudom a külsejét2020. okt. 26. 00:09
2/9 anonim válasza:
Talán nagyobb eséllyel találod meg az illetőt facen...
3/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy facen nincs meg...
Nem használja már, és onnan tudom a nevét vagy neve egy részét vagy a kamunevét XD
2020. okt. 26. 00:18
4/9 anonim válasza:
Hát akkor gyakorlatilag nem tudsz róla semmi biztosat. Esetleg nézd meg a facebook ismerőseit és őket kezd el keresni vagy lehet, hogy van is olyan akit ismersz. Aztán az ismerős ismerősei között lehet megtalálod akit eredetileg keresel.
5/9 A kérdező kommentje:
próbálkozom :c
legtöbb instán privát profil :c
Erre valami megoldás? :D
2020. okt. 26. 00:31
6/9 anonim válasza:
Hát kövesd be a privátot is , hátha engedi a személy, hogy kövesd és akkor dombon a tanya.
7/9 anonim válasza:
De amúgy kit keresel ennyire? Tetszik vagy miért keresed?
9/9 anonim válasza:
Kérdezd meg facebookon mi a insta felhasználója. -hátha egyszer belép facebookra-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!