Hova tűnt a "fizető vendégért mindent" mentalitás?
Hol mindent? Semmit! Az alapvető tiszteletet se adják meg olyan helyen ahol 10-20-30ezret is ott keszultem hagyni
Hova tűnt az a mentalitas hogy ha lehet ne üldözzük már el a bőven tejelő emberkéket?
Itt nagyon sokan felreertettek a kérdést és látatlanban engem bunkoznak le
Tisztázzuk
Nem várom hogy fenyesre nyaljak a seggem csak az alapvető tiszteletet ott ahol a fizetesem felét otthagyom
Sose vagyok bunkó senkivel
Mindig udvarias vagyok de cserébe ritkán kapom ugyanezt
Aki valami bekepzelt picsanak gondolt annak mondanam hogy pont az a fajta visszahuzodo rakas szerencsetlenseg vagyok akibe a szegeny rossz napjat tarto boltos is ugy erzi hogy beletorolheti a lábát
Lehet ha nekem is ekkora pofam lenne mint itt egyeseknek akkor nem kapnam allandoan a cinikus lenéző megjegyzeseket egy olyan helyen ahol régen még igenis a dolgozot vettek volna elő mert volt olyan precedens hogy a boltbol fordultam ki olyan hangnemet kaptam
Es ha elhiszitek ha nem a semmiert
Az égvilágon semmi konkrétumot nem írtál most sem, meg a nyitóban sem, hogy mivel sértenek meg.
A nyitóban írtak alapján pl. én étteremre gondoltam volna, 11. alapján inkább boltra tippelek.
Nem értem azt sem, miért hagyod ott egy vásárlás alatt a fél fizetésedet.
Továbbá boltból van rengeteg: keress másikat (tudom erre is meglesz a kifogásod). Ha mindenhol rosszak a tapasztalataid, akkor mégiscsak magadba kéne nézned.
És továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ritka kivételeket leszámítva a kereskedelemben, vendéglátóiparban azt kapja vissza a vevő, amit ő ad.
Hosszú lenne konkretan leirni igy csak pár pelda
MÁV startklubkartya
35ezer ft és kb a kutyaval szebben beszelt a penztaros mint velem mert nem felelt meg neki a hozott fenykepem (neten megrendeltem utána érdekes ott jó volt)
Media markt
2.1es rendszert szerettem volna venni igy is 40ert
Az eladó dragabbat akart ramsozni mondtam köszönöm nem
Erre utána kb flegmazni kezdett minden kerdesemre az olcsobb termeket illetoen
Otp bank-no comment
De ott se voltam embernek nezve
Velem is előfordult már, hogy nem jó fényképet vittem igazolványhoz. Túl régi volt, és azóta változott az igazolványkép szabványos mérete. Elmondták. Tudomásul vettem, nem vitatkoztam.
Olyan is előfordult, hogy az ajánlott drágább termék helyett olcsóbbat választottam. Az eladó tudomásul vette, mert a másik terméket is azért árulta, hogy megvegye valaki.
Vagy te hallasz bele ezekbe a reagálásokba olyan hangsúlyokat, amelyek valójában nem voltak benne, vagy úgy szóltál vissza, hogy magad gondoskodtál az "emelkedett" hangulatról, és akkor persze az eladó is ehhez igazította a következő reagálását.
Az OTP-s példád meg semmi, ott megint nem írtál konkrétumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!