Milyen témákban érdemes társalgási szinten műveltnek lenni?
Figyelt kérdés
A személyes érdeklődésen felül.
Olyanokra gondolok, amikben nagy valószínűséggel mindenki jártas valamennyire, így jó alapot jelenthetnek beszélgetésekhez, új emberek megismeréséhez.
Illetve építő jellegűekre gondolok, tehát a médiaszenny és hasonlóan káros tartalmak fogyasztására nem vetemednék, még ha ezzel csökkentem is az esélyeim.
2020. okt. 17. 00:32
3/5 anonim válasza:
történelem, irodalom, zene
szerintem (legalábbis az én baráti társaságomban) ezek elég gyakori és érdekes témák
4/5 anonim válasza:
Általános műveltségbe tartozó dolgok, amikben nem árt otthon lenni.
Ezek ahogy a 3-as is írta, irodalom, történelem, zene, de kiegészíteném még a földrajzzal is.
Gyakorlatilag az iskolában megtanulható dolgok, némi érdeklődésből adódó hozzáolvasással.
5/5 A kérdező kommentje:
3-4 köszi a válaszokat, de tudnátok kicsit konkretizálni? Mert ezek elég tág fogalmak.
2020. okt. 17. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!