Férfinak, vagy nőnek elnézhetőbb, ha egyáltalán nem akar párkapcsolatot?
Az én tapasztalataim szerint az emberek úgy 80%-a képtelen értelmileg bármiféle másság befogadására. Lehet az egy életforma mint hogy nem akarsz kapcsolatot. Lehet egy számodra kedves vagy kedvenc márka, egy szabadidős elfoglaltság... Teljesen mindegy a lényeg hogy elüt a többség által elvárt mintától.
Na most én pl napi szinten látom a munkatársaimon, hogy mit összeszenvednek a rosszabbnál rosszabb párkapcsolataikkal és, hogy ez mennyi szabadidőt, pénzt és energiát vesz el tőlük.
Én nem értem, hogy ezt mi értelme csinálni, de természetesen ez a saját joguk magánügyük.
Ezen emberek többsége láncdohányos, elvált, némelyikük gyógyszerfüggő.
Én úgy gondolom, hogy az életem és a szabadidőmet számomra értelmesebb dolgokkal is eltudom tölteni és szeretek a szabadnapjaimon délig aludni.
Ezt alátámasztandó, minden nálam próbálkozó embert elküldtem.
Keressenek erre mást.
Továbbá ne szóljon nekem bele abba senki, hogy én a saját pénzemen miket kívánok vásárolni és hogy azt miért. Senkire nem tartozik rá.
Én nekem az életem így jó, és ez így is fog maradni.
Sztem a nőkről jobban feltételezik v. elvárják, hogy akar v. akarjon, tehát: férfinak a közvélekedés szerint.
Szerintem pedig a nő is nyugodtan dönthesse úgy hogy nem akar. Szvsz jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!