Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az miért baj, ha 28 évesen...

Az miért baj, ha 28 évesen valaki egyedül akar lenni?

Figyelt kérdés
Ismerőseim szokták szajkózni, hogy miért nincs már asszony, szerezzek már végre egy nőt. De mi van akkor, ha én nem akarom magam elkötelezni és inkább a saját életemet élném? Ez akkora nagy baj? Nem akarom még elkötelezni magam. Úgy érzem, hogy így szabad vagyok, de egy nővel mindig foglalkozni kell. Sokat kell vele lenni, el kell számolni dolgokkal, a haverokkal is kevesebbet lehetnék, egyszóval kevesebb időm lenne magamra. Mit gondoltok erről? Rossz dolog ez?

2019. okt. 16. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem az a baj, hanem ha világgá kürtöli. Ez teljesen ugyanaz, mint a b****ifelvonulás. Senkire nem tartozik, ennek kérdésnek se lenne szabad léteznie. Te picsogni akarsz, nem egyedül lenni.
2019. okt. 16. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez nem baj. Kicsit én is ilyen vagyok csak lányban. Vágyom is kapcsolatra de szeretek szabad is lenni. Majd lehet változni fog ez a felfogás.
2019. okt. 16. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem baj. Jobban meg kéne válogatnod az ismerőseidet, normális ember nem fog ilyesmivel cseszegetni.
2019. okt. 16. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Bírom ezeket az isnerőseimet, csak néha valamiért szóba hozzák.
2019. okt. 16. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyilván szóba hozzák, hiszen az emberek 90%-ának a gondolatai a másik nem körül forognak, így ebből indulnak ki. Egyszerűen megmondod, hogy neked jó így, és nincs kilátásban senki, pont.
2019. okt. 16. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Én jelenleg tanulok (munka mellett) és félek attól, hogy túlhajszolt lennék.

Egyébként mentálisan vannak velem bajok. Jó, lehet, hogy mégis összejönnék egy férfivel és jól meglennénk egy darabig, de valamiféle terápia mindenképpen fog kelleni. Előbb vagy utóbb.

Szóval ugyanez vagyok nőben.

Az előző munkahelyemen mindig az volt, ha más irányba mentem: biztos valami pasi, ha találkoztam valakivel: biztos valami pasi, ha mondtam valakiről valamit: biztos bejön nekem stb-stb.

Mindent a pasizásra vezettek vissza...

2019. okt. 16. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert a legtöbb embernek nincs több igénye a munkahely,párkapcsolat,facebookon élésen kívül.

Vannak,akiknek semmi hobbija nincs,nekik az a hobbi,hogy kapcsolatban vannak valakivel,és mellette facebookon megosztanak minden jelentéktelen dolgot.

Időnként ezek az emberek összejárnak,és felszínes,semmitmondó párbeszédek zajlanak közöttük,gyakran valamilyen alkohol társaságában.

Ez a társadalom szemében az úgymond "normális" élet.

Aztán jön a baba,mert hát az is kell mindenkinek,akkor is ha nem alkalmas a szülői szerepre,de hát mindenki ezt csinálja,akkor biztosan jó lesz....

2019. okt. 17. 05:11
 8/8 anonim ***** válasza:

"Mit gondoltok erről?"

Azt hogy mindenikek megvan a joga hogy úgy élje az életét ahogy akarja.

A hülyék véleményével meg nem kell foglalkozni.

2019. okt. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!