Az miért baj, ha 28 évesen valaki egyedül akar lenni?
Én jelenleg tanulok (munka mellett) és félek attól, hogy túlhajszolt lennék.
Egyébként mentálisan vannak velem bajok. Jó, lehet, hogy mégis összejönnék egy férfivel és jól meglennénk egy darabig, de valamiféle terápia mindenképpen fog kelleni. Előbb vagy utóbb.
Szóval ugyanez vagyok nőben.
Az előző munkahelyemen mindig az volt, ha más irányba mentem: biztos valami pasi, ha találkoztam valakivel: biztos valami pasi, ha mondtam valakiről valamit: biztos bejön nekem stb-stb.
Mindent a pasizásra vezettek vissza...
Azért,mert a legtöbb embernek nincs több igénye a munkahely,párkapcsolat,facebookon élésen kívül.
Vannak,akiknek semmi hobbija nincs,nekik az a hobbi,hogy kapcsolatban vannak valakivel,és mellette facebookon megosztanak minden jelentéktelen dolgot.
Időnként ezek az emberek összejárnak,és felszínes,semmitmondó párbeszédek zajlanak közöttük,gyakran valamilyen alkohol társaságában.
Ez a társadalom szemében az úgymond "normális" élet.
Aztán jön a baba,mert hát az is kell mindenkinek,akkor is ha nem alkalmas a szülői szerepre,de hát mindenki ezt csinálja,akkor biztosan jó lesz....
"Mit gondoltok erről?"
Azt hogy mindenikek megvan a joga hogy úgy élje az életét ahogy akarja.
A hülyék véleményével meg nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!