Miről szoktatok interneten beszélgetni idegenekkel?
Amikor Tinder-en ismerkedtem alig bírtam beszélgetni velük mert nem írtak semmit sem magukról csak pár kép meg néha csatolják az instájukat és ennyi szinte csak ilyen lány van ott. Pedig jól kezdeményezek volt, hogy mondták 10/10 amit írtam, de ez esetben is pár mondat után kifulladt a beszélgetés ők nem kezdenek beszélgetést soha én meg nem tudom kitalálni, hogy mi érdekli őt. Itt a gyakorin is beszélgetek privátban valakivel én aktívan részt veszek több kérdést is írok egyszerre ő meg csak egy mondatot válaszol vagy nem is ad választ csak pár nap múlva rám ír, hogy "szia".
Szóval érdekelne mit lehet beszélgetni egy idegen emberrel a neten, illetve akinek összejött Tinder-en vagy gyakorin valami tartósabb ismeretség, hogy sikerült, mi a története?
Tinderen én is próbálkoztam de akik instát raknak ki ők igazából csak követőket gyűjtenek. Legalábbis a többség. Nem is érdekli őket a társkeresés.
Volt akivel beszéltem de ugyan úgy semmit nem kérdezett és nem is mutatott érdeklődést, ha írtam válaszolt röviden és ennyi.
Aztán kíváncsiságból csináltam egy női fiókot és 1 perc alatt 99+ liket kaptam és így már mindent értek :3
Van akinek összejött ott valami persze. De szerencsére amikor elkezdtem tinderezni nemsokkal utána nekem össze is jött itt gyakorin egy kapcsolat.
A tinderes lányokkal nem is igen lehet beszélgetni tehát nem a te hibád.
Próbálj saját érdeklődési körben keresgélni akikről eltudsz kezdeni egy izgalmasabb témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!