Tudtok ajánlani internetes ismerkedős oldalt ahol idegenekkel lehet beszélgetni? L
Figyelt kérdés
Chat.hu,anotalk,anosquad nem jött be mert ott túl sok a gyökér. Vagy ha instán bekövetjük egymást, pár szót beszélünk és ennyi.2020. jan. 8. 19:27
1/14 anonim válasza:
Akárhova mész, túl sok lesz a gyökér. Az anonim oldalak ilyenek. Facebook-csoportokkal lehet próbálkozni esetleg.
3/14 anonim válasza:
Amin én voltam, ott is rengeteg gyökér csaj(!) volt.
4/14 anonim válasza:
Mindenhol ilyenek vannak sajnos, eddig bárhol próbálkoztam ugyan ezt tapasztaltam.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én csak barátokat szeretnék találni...
2020. jan. 8. 19:36
6/14 anonim válasza:
én még írtam is üzit neked de nem reagálsz .. :)
9/14 anonim válasza:
A Slowly nevű app nekem egészen bejött eddig.
Egyébként én is barátkeresőben vagyok most. Olyanokat keresek (inkább nőket), akikkel programokra lehet járni, vagy csinálni valamit együtt.
26/N
10/14 gublug válasza:
Hello.
Toltsd le a Bottled app-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!