Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy nem vettem észre akkor a...

Hogy nem vettem észre akkor a jeleket?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Huszonévesen nem érdeklődnek irántam a fiúk. Néha látom, hogy megnéznek, de semmi több. A minap pedig gondolkoztam, hogy ez hogy lehetséges és elég sok fiú eszembe jutott, aki azt hiszem gimnazista koromban szimpatizálhatott velem. Visszaemlékezve a nézésükre, volt aki még utánam is fordult.. stb. Hogy lehetséges, hogy akkor nem tűntek fel ezek a jelek? Mi van akkor, ha most sem veszem észre a teljesen egyértelmű kezdeményezéseket? Mit csináljak, mit csinálnátok?

2020. szept. 27. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Vannak barátnőid? Tőlük kérdezd meg, hogy ők hogyan látják ezt, mikor fiúkkal vagytok társaságban.

Egyébként az, hogy utánad fordul valaki, még nem kezdeményezés, pláne nem egyértelmű kezdeményezés.

Kezdeményezés az, ha megszólít, beszélgetni akar veled, el akar kísérni. Ilyenkor ne pattintsd le (legalábbis, ha nem riasztó az illető).

2020. szept. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!