Pszihopata és szociopata jeleket vettem észre magamon mit tegyek? Tényleg azok vagy csak hülyeség?
1. Bármit megtennék egy kis izgalomért mindenbe belemegyek
2. Csak az ellenkező nemmel bírok eggyüttérezni azzal is nehezen.
3.Nagyon könnyen feldühítenek de azt abban a pillanatban magamban tartom.
4.Nem vagyok hülye mindig mindent előre tervezek és általában be is vállnak a terveim.Kissebb dolgokra is néha napokig készülök
5."Szeretem" ha konfliktusba kerülök másokkal
6.Nagyon jól titkolom az érzéseim és meg is tudom játszani
Ennyiből nem lehet megállapítani. Egyébként is, sok "normális" embernek vannak ilyen jellemvonásai, de attól még nem szociopaták.
Érzel empátiát, bűntudatot? Gyakran manipulálsz másokat? (Nem úgy értve persze, hogy reggel úgy kelsz fel, hogy na akkor ma manipulatív leszel, de ha belegondolsz, akkor természetesen jön számodra a manipuláció?) Hogy viszonyulsz azokhoz, akikkel közeli kapcsolatban állsz?
Az előre tervezgetés nem igazán stimmel, nem mintha erre a szociopaták képtelenek lennének, de gyakran cselekszenek impulzív módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!