Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pszihopata és szociopata...

Pszihopata és szociopata jeleket vettem észre magamon mit tegyek? Tényleg azok vagy csak hülyeség?

Figyelt kérdés

1. Bármit megtennék egy kis izgalomért mindenbe belemegyek

2. Csak az ellenkező nemmel bírok eggyüttérezni azzal is nehezen.

3.Nagyon könnyen feldühítenek de azt abban a pillanatban magamban tartom.

4.Nem vagyok hülye mindig mindent előre tervezek és általában be is vállnak a terveim.Kissebb dolgokra is néha napokig készülök

5."Szeretem" ha konfliktusba kerülök másokkal

6.Nagyon jól titkolom az érzéseim és meg is tudom játszani

2015. nov. 4. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen, te is csinálod ezt mint sokan mások.

A tüsszentés nem egyenlő az influenzával.

2015. nov. 4. 23:49
 12/17 anonim válasza:

Nem tartom valószínűnek, hogy egy igazi pszihopatát különösebben aggasztana egy ilyen kérdés.:)

De ha nagyon foglalkoztat a kérdés, beszélj egy szakemberrel. Ő meg tud nyugtatni, hogy nincs probléma, vagy segíthet a szociális problémákat kezelni.

Egyébként ha valaki mondjuk pszihopatának is születne nem kell, feltétlen,hogy olyan "elborult"legyen mint a közhitben élő sztereotípia. Pl. itt egy cikk egy tudósról, aki a pszihopatákat vizsgálta, aztán önmagát is pszihopatának diagnosztizálta. :D Ha érdekel róla van egy cikk pl. itt: [link]

2015. nov. 5. 02:09
 13/17 anonim válasza:
UI: Az előbbi cikk, kicsit(jó, nem kicsit) hatásvadász, de a benne szereplő tudós munkásságának utána nézhetsz, ha annyira foglalkoztat a téma. :)
2015. nov. 5. 02:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát úgy érzem akkor én is pszichopata vagyok, nincs bennem empátia az emberekkel szemben, imádom szinlelni az érzéseim, és avval megtéveszteni másokat. Az azután következő cselekvéseket is kiváncsian nézem, de a veszekedést mégjobban imádom, főleg ha én veszekszem mással.
2015. nov. 5. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Pls, ne nézz ilyen sok Hannibalt. :\
2015. nov. 5. 16:31
 16/17 A kérdező kommentje:
14-es kb én is
2015. nov. 5. 18:32
 17/17 anonim válasza:
Elég sokat olvastam a témában. Jó eséllyel az vagy.
2015. nov. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!