Pszihopata és szociopata jeleket vettem észre magamon mit tegyek? Tényleg azok vagy csak hülyeség?
1. Bármit megtennék egy kis izgalomért mindenbe belemegyek
2. Csak az ellenkező nemmel bírok eggyüttérezni azzal is nehezen.
3.Nagyon könnyen feldühítenek de azt abban a pillanatban magamban tartom.
4.Nem vagyok hülye mindig mindent előre tervezek és általában be is vállnak a terveim.Kissebb dolgokra is néha napokig készülök
5."Szeretem" ha konfliktusba kerülök másokkal
6.Nagyon jól titkolom az érzéseim és meg is tudom játszani
Igen, te is csinálod ezt mint sokan mások.
A tüsszentés nem egyenlő az influenzával.
Nem tartom valószínűnek, hogy egy igazi pszihopatát különösebben aggasztana egy ilyen kérdés.:)
De ha nagyon foglalkoztat a kérdés, beszélj egy szakemberrel. Ő meg tud nyugtatni, hogy nincs probléma, vagy segíthet a szociális problémákat kezelni.
Egyébként ha valaki mondjuk pszihopatának is születne nem kell, feltétlen,hogy olyan "elborult"legyen mint a közhitben élő sztereotípia. Pl. itt egy cikk egy tudósról, aki a pszihopatákat vizsgálta, aztán önmagát is pszihopatának diagnosztizálta. :D Ha érdekel róla van egy cikk pl. itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!