Az emberek miért tartáják úgymond, rossz, fandomnak az ARMY-kat?
Figyelt kérdés
Én mikor először a BTS Bring the soul, mozi filmen találkoztam nagyon sok Army-val egyhelyen és nagyon jófejek és közvetlenek voltak! És nem értem, miért mondogatja az mindenki, hogy az Army-k CSAK elvetemült egésznap fangörcsölő, kislányokból állnak, de ezzel nem tudok egyet érteni, mert, volt szerncsém már kultúrált, felnőtt, rajongókhoz is. És ismerek pár fanboy-t is:). De egyébként is milenne ha tényleg csak a 10-15 éves korosztány hallgatná a BTS-t? Megsúgom, semmi! Miért kell elítélni valakit azért mert, rajong és szereti ezeket a fiukat, és ezt mutatja is a világ felé! Én is csak tisztelni tudom, a Bangtan-t, mert ők letettek valamit a képzeletbeli asztalra, és megszenvedtek a sikerért! És ebben sok ember egyet ért velem, (szeríntem). És most nem az ilyen divat rajongókról beszélek, akik csak a kinézetre mennek, és a zene nem is érdekli öket. De könyörgöm, a ha valaki nyilvánosan fangörcsöl, vagy mondjuk az Oppája a háttere, ne nézzük már hülyének, és ne szoljunk már be neki! És most kíméljetek meg a sablon válaszoktól, mert tudom, van pár “fan” aki túl messzire ment, de ilyenek mindenhol vannak. A többség az csak egy ártatlan tinédzser, aki szereti a koreai poppot és a személyeket akik előadják. És ne feldkezzünk meg az idősebb rajongókról sem.2020. szept. 25. 11:53
11/12 anonim válasza:
Igen, igen, az army-k sztereotipizálása egy elég gyakori dolog, de én személy szerint úgy gondolom hogy ezek csak arányok. Ha kevesebben ismernék a BTS-t, nyilván kevesebben szidnák őket, és a rajongóikat. Nyilván sok szemetet összefúj a szél, de ilyen emberek mindenhol vannak, és amíg mi tudjuk hogy milyen érdekeket képviselünk, és ezek mellett kitartunk, akkor nem a másik oldal véleménye kell hogy a legfontosabb legyen. Én 1,5 éve vagyok army, és elég sokan bélyegeztek meg emiatt, feltételezve h én egy hisztis picsa vagyok, aki azonnal ugrik ha az ő szent bálványaira bárki bármi rosszat mond... Ezt sokáig csöndben tűrtem, de aztán eléggé kiakadtam miatta, hogy a saját öcsém képes volt a szemembe mondani hogy mekkora egy ***** vagyok. Mit gondol, hogy a kis önbizalommal teli csipogásától majd megváltozik a zenei ízlésem? Nyilván nem. Nem kéne mindenhol azt hangoztatni nyilván az armyknak h milyen sokat bántanak minket ehh. De ha ez át egy személyes sértegetésbe, akkor igenis ki kell állni a jogainkért💪💪💪
12/12 A kérdező kommentje:
Vegre egy ertelmes valasz^^ Es ebben en is egyet ertek. En sem szolom le az olyanokat, akiknek nem tetszik a zeneje, akkor megkerem oket, hogy ok se csinaljak.
2020. dec. 6. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!