Őszintén, erre a kérdésre nehéz felelni, mivel abszolút relatív dolog, hogy kinek mi számít 'rossz'-nak vagy éppen 'jó'-nak.
Így, engedd meg, hogy saját ilyen élményemet osszam meg.
Nekem a Kuroko no Basuke volt az az anime amit már csak azért is végignéztem, mert elsőre nagyon nem tetszett, utálom a kosárlabdát, és még sorolhatnám.
De valamilyen elgondolásból, másodszorra is végignéztem. És sokadszorra. (Mazochizmus? talán.) Na, lényeg, ami lényeg, negyedik újranézésre eljutottam oda, hogy ez annyira rossz, hogy már jó. Mármint, mára már nem tudom nem szeretni.
Nem is tudom, mit akartam ebből az eszmefuttatásból kihozni lehúzott konzekvencia címén, így ezt kérlek bocsásd meg, remélem érthető volt hanyag megfogalmazása ellenére, s valamennyire hasznos :)
Jah a Pokemon.
Meg még a Makura no Danshi,Buddy Go, Cheating Craft,Vadmacska kommandó és a Saiyuki Relolad Blast. Határ esetben a Boruto.
A Vadmacska kommandó hogy lenne már rossz.
Nekem a Fairy Tail jut eszembe, mindig ismétlődik az egész, a barátság mindent legyőz dumával, de mégis imádtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!