Valaki ismer e-boyt vagy e-girlt? Milyen a személyiségük?
"e-boy e-girl e-fiú e-lány"
Jessszus,már ilyen is van??
Ja így már értem,azt hittem hogy valami elektronikus stílus:D
Hát az egyik haverom egy kicsit emos,de nagyon messze van ettől.
Egyszerűen nem bírok kijönni velük, ugyebár én igazi emo vagyok, ők meg azt gondolják, hogy közel állnak ehhez a stílushoz, de amúgy egyáltalán nem.
Az emok nem hangoztatják magukról, hogy depressziósak, nem vagdossák magukat, igazából nagyon is normálisak, csak ugye annyi, hogy erősebben próbáljuk megélni az érzelmeinket. Ideteszek egy emo oldalt, kb. minden le van írva ami fontos: [link] FONTOS, HOGY AZ EMOK NEM MIND SZOMORÚAK!!!
Az e-boyok, e-görlök egy másik szubkultúrába(?) tartoznak. Rapet, Billie Eilisht hallgatnak, tik tokoznak és mind depressziósnak gondolják magukat (persze nem kizárt, hogy vannak akik tényleg depressziósak). Ez egy mai irányzat.
Mint már írtam általában nem jövünk jól ki, én az emo zenéimet ordíttatnám ők meg rap-et mind a ketten utáljuk egymás zenéit, mind a ketten kopinak tartjuk a másikat (az emo akkor is hamarabb volt).
Az emok nem öncsonkítóak, normális emberek,egész egyszerűen csak nem olyan felületesek, mint mások, próbálják megérteni az érzéseiket. Sokszor a hippit is ide veszik, aminek pl semmi köze az emohoz. Az, hogy valaki emo, nem feltétlenül jelenti azt, hogy depressziós,vagdossa magát.
Ugyebár a lányok pink, lila, és fekete színű dolgokat hordanak, míg a fiúk feketét vagy fehéret.
Múltkor találkoztam emo emberekkel, és tényleg tök normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!