12 óra fizikai munka után nektek van kedvetek buliba menni?
Figyelt kérdés
Vagy akárhova menni, pl kaja, mozi, vásárlás, séta... Reggel 5:30as ébredéssel.2020. szept. 20. 09:54
1/11 anonim válasza:
Nekem néha, még iskola mellett sincs, pedig 6.20kor kell felkelnem, és pénteken csak 6 órám van.
Teljesen megérthető, ha fáradt vagy és nem akarsz szórakozni. A vásárlás, azért nem szórakozás, vannak olyan feladatok, amiket elkel végeznünk, mert nem csinálja meg helyettünk senki. De azért ne essünk át a ló túlsó oldalára, mert nekem van egy unokatestvérem, aki konkrétan nem csinál semmit csak alszik, amikor végzett a munkával munka kezdetéig.
2/11 anonim válasza:
Az étrended is meghatározza, hogy mennyi életkedved marad ilyesmire.
4/11 anonim válasza:
Nemnagyon, de ha veletlen ugy jon ki a lepes, hogy hetvegen otthon vagyok, akkor inkabb pentekre tettem barmi kimozdulast, pedig 2x16 ora melo utan csak este 10kor vegzek. Viszont igy szombaton kipihenhetem a munkat meg a melot is, es van egy steril szabad vasarnap.
5/11 anonim válasza:
*marmint masnapot.. tessek, a munka az ivas rovasara megy ;)
6/11 anonim válasza:
Nem sajnos...8-10 óra után még talán.
Nem tudom hány éves vagy,mennyire tudnál munkát váltani stb stb
De huszonévesen amíg nem vagy rákényszerítve (értsd pl hitel törlesztőt fizetni kell) addig próbálj szórakozni.
7/11 A kérdező kommentje:
Mar elmúltam 30 éves
2020. szept. 20. 11:35
8/11 anonim válasza:
még élni se lenne kedvem, nem hogy bulizni..
biorobotságot be kéne tiltani már..
9/11 anonim válasza:
Megoldható, de nem könnyű. Ha az előző 2-3 napban sikerül eleget aludni (ez nálam napi 8 óra), a buli előtt és alatt pedig valamilyen koffeines cuccal élénkítem fel magam (legalább kóla), akkor éjjel egész sokáig bírom, de másnap tuti nem kelek korán.
10/11 anonim válasza:
Én nagyon jól bírom a bulikat. Gyakran du is dolgozom, de ha hétvége akkor mindig vmi program kell, hogy éljek is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!