Mi történik a szórakozóhelyeken este 11 és hajnali 2 óra között hogy akkor van a legnagyobb forgalom (aminek most kampó)? Hogy mennek ezek utána dolgozni?
Kijött a szórakozóhelyek kötelező zárásáról szóló rendelet, este 11kor kaputt!
Olvasom a cikket
„A vendéglátóhelyek nagy részének a forgalma 11 és hajnali 2 között realizálódik, tehát ez nagy csapás, de már a sokadik“
A budapesti vendéglátás nagy részben a 11 utáni forgalomra épül
Tessék elmondani már nekem, aki soha az életben 1x se volt semmiféle szórakozóhelyen se este 11kor se hajnali kettőkor, se semmikor
- mi történik az ilyen helyeken este 11 után hajnali kettőig hogy akkor van a legnagyobb forgalom?
- voltaképp ezek az emberek akik hajnalig ott héderelnek, hogy mennek másnap dolgozni? Vagy a kérdés maga is naiv?
". Amikor kialakult, miért nem költöztek el,"
Ja értem!!! Szóval 40-50 éve odamegyek egy akkor halál nyugis környékre, majd jön 20 évre rá egy szaros szórakozóhely ami felfordítja az egész környéket -és miért nem ÉN megyek el... én aki 40 éve ott vagyok! Én menjek el annak a kedvéért aki most jött!
Hát világos!!!!
Ember, TE ESZEDNÉL VAGY???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!