Mi történik a szórakozóhelyeken este 11 és hajnali 2 óra között hogy akkor van a legnagyobb forgalom (aminek most kampó)? Hogy mennek ezek utána dolgozni?
Kijött a szórakozóhelyek kötelező zárásáról szóló rendelet, este 11kor kaputt!
Olvasom a cikket
„A vendéglátóhelyek nagy részének a forgalma 11 és hajnali 2 között realizálódik, tehát ez nagy csapás, de már a sokadik“
A budapesti vendéglátás nagy részben a 11 utáni forgalomra épül
Tessék elmondani már nekem, aki soha az életben 1x se volt semmiféle szórakozóhelyen se este 11kor se hajnali kettőkor, se semmikor
- mi történik az ilyen helyeken este 11 után hajnali kettőig hogy akkor van a legnagyobb forgalom?
- voltaképp ezek az emberek akik hajnalig ott héderelnek, hogy mennek másnap dolgozni? Vagy a kérdés maga is naiv?
" akik 10 körül, ők 11-re vannak ott."
Lássuk. 10 re végez. 11re ott van. mikor megy haza? Hajnalban? Mikor alszik? hogy megy másnap melózni?
Nem jön ki a matek.
Én aki járok ilyen helyekre, azért érek oda 11re, mert ahogy az egyik válaszoló is leírta alapozunk, hogy ne ott költsünk, mert az úgy sokkal drágább lenne.
Azt is hozzá kell tennem, hogy az ilyen fajta szórakozóhelyeken,(ahova én is járok) az átlag korhatár olyan 20. Aki meg lemegy este iszogatni, az miért ne tehetné meg? Nem bánt meg vele se téged, se engem.
Itt most azért egy vírusról van szó, ez egy teljesen más, idegen helyzet mindenkinek.
" most azért egy vírusról van szó, ez egy teljesen más, idegen helyzet mindenkinek."
Remélem az összes hely ami most bezár emiatt ki se nyit soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!