Most cikinek kéne éreznem magam?
Ma találkoztam a barátnőmmel, és mikor a lámpánál álltam, elkalandoztam, és csak akkor vettem magam észre, mikor egy autós oda kiabált hozzám, hogy menjek már. Sokak szerint az ciki, hogy ezen agyalok.És hogy sok mindenkivel történt már ilyen. De akkor is... Nagyon bénának érzem magam. Kb úgy érzem, mintha semmire nem lennék képes.
hogyha ilyet eltudok "bénázni", akkor bármi mást is. :(
Mivel lampanal alltal meg az autosnak full seccko hogy mesz vagy nem... nem?
Egyebkent en is bambultam mar el ugy hogy egy full zoldet kihagytam (nem volt sok gyalogos hogy eszre vegyem).
De en rohogtem magamon egyet. Amugyis szeretek mas lenni mint a tobbi ember. Ilyenkor ki is huzom magam hogy na ugye. En bezzeg ne vagyok droid! :D
Miert nem allsz pl igy hozza?
Mi alapjan ciki. Cikinek maximum akkor tudnam esetleg erezni (probalom megerteni) ha azt a normat akarnam mindenkinek kimutatni amit en is latok. Vagy te is felsz hogy nem egy egyszeru “mugli” vagy? ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!