Miért mindig a haverom után érdeklődnek a nők?
Figyelt kérdés
Meló után mostanában mindig elszoktunk menni ketten a haverommal rendezvényekre, bàrokba (maszkban, persze, ügyelve a szabályokra) hogy lányokkal ismerkedjünk. Elég sikeresek szoktunk lenni, mindig találunk magunknak két lányt, akikkek együtt töltjük az estét. De semmi komoly, csak együtt szórakozunk ilyenkor még. Aztán másnap(néha még aznap), vagy később a haveromat mindig megkeresik/bejelölik a lányok, elkezdenek vele beszélgetni, érdeklődnek utána és sokszor komolyabb is összejön neki. De én mindig kimaradok a jóbol, engem sose keresnek az esték után. Nem értem miért pedig, mivel eddig az összes lánnyal jól kijöttem/jó hangulat volt az ismerkedések estéjén, mindenki elvolt mindenkivel. Kezdem azthinni, hogy a haverom csak arra használ engem hogy magának babérokat szerezzen...2020. szept. 15. 13:22
12/13 anonim válasza:
"Kezdem azthinni, hogy a haverom csak arra használ engem hogy magának babérokat szerezzen..."
A leírtak alapján ezt a haverod mondhatja, nem te. Hiszen te profitálsz abból, hogy vele vagy, így tudsz csajokkal ismerkedni.
"Neki viszont a beszélőkéje, és jobban bánik a nőkkel."
Lehet, hogy a helyesírása is jobb?
13/13 anonim válasza:
Miért nem TE keresed meg a lányokat és írsz nekik? Miért azt várod, hogy ők tegyék meg ezt a lépést?🤦🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!