Miért mindig a haverom után érdeklődnek a nők?
Mi a különbség köztetek?
Jobb képű, izmosabb, gazdagabb, dumásabb?
Hmm lehet igazatok van XD De ha annyira nem jövök be a lányoknak, akkor este miért érzik magukat jól velem? Nem undorodnak, keresik mindkettőnk társaságát stb. Mind a 4en jól érezzük magunkat, nem vettem észre eddig egyszer se, hogy valamelyik lány pl. Undorodna tőlem.
A haverom nem feltétlenül jóképű, én sem vagyok az, átlagosak vagyunk mindketten. Ő magasabb és vékonyabb, én viszont izmosabb vagyok. Neki viszont a beszélőkéje, és jobban bánik a nőkkel. :,D. (Jó most kb. Megválaszoltam a kérdésem)
Valószínűleg a haverod jóképűbb nálad! Ezért ne őt okold!
Nekem is van egy jóbarátom, akivel gyakran megyünk kettesben szórakozóhelyre.
Hiába táncolok nagyon jól - úgy, hogy körbe állnak - mégis neki jut mindig csaj! Még sosem volt olyan, hogy ő egyedül ment volna haza!
Míg nekem maximum egy közös mulatozásig, iszogatásig, táncig, csókig sikerül eljutnom a csajjal! Még egyszer sem jött haza velem egyik se!
De, neki bezzeg mindig sikerül!
Ezért én nem haragszom rá, mert elfogadtam, hogy ő helyesebb nálam és kész!
Továbbá, ő igazi barát, mert sokszor neki köszönhetem az aznapi csajt is, mert ő szokott engem is beszervezni a csaj társaságokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!