Hogy vagy, milyen napod volt ma?
Dehogy nem, mit szeretnél? Miért vagy szomorú?
Gondolom majd jön a Kedves Kérdező is de tudod kisbabája van és gondolom sok a dolga.
Küldök Neked addig egy mosolyt. :)
Köszönöm :)
A 20-as válaszoló voltam amúgy, csak utána az öngyilkos hajlamú úriember nagyon "ellopta a rivaldafényt" :D Bár tudom, ez így csúnya megfogalmazás, de szerintem érted, mire gondolok.
Sajnálom de nem értem. Tudod én is szívesen segítenék neki de be kellett látnom ehhez kevés vagyok. Maximum együtt érezhetek vele de ez nem segít rajta, meghallgathatnám de félek nem tudnék elvonatkoztatni. Így inkább hagyom azok segítsenek akiknek van ilyen téren tapasztalatuk tudásuk.
Annak nagyon örülök h. tegnap jót sétáltál a barátaiddal csodás környezetben. Azt sajnálom amiért kicsit szomorú lettél a régi munkahelyedre gondolva. Remélem a jelenlegi munkádban is sikeres vagy és jók a körülmények. :)
Kedves 20as,23as! :)
Ma reggel en is sokkot kaptam, amikor olvastam ezt a szomorú kommentet. Nem is nagyon tudtam a többi válaszra figyelni. Tiszta szívből kívánom, hogy megoldodjon a helyzete 21nek!
21!remélem jól vagy! -?
Remélem a mai, nap is jól telt kedves 20,23 es semmi nem tolta el a kedved!
Hogy telt a mai, napod?
(Nekem is nagyon hianyzik a munkahelyem, en is sokat megyek el előtte és akkor mindig eszembe jut h úgy ott lennék 1-1 napot,de most más feladatom van. )
Itt a kedves ongyilkos uriember.Nem akartam ellopni a rivalda fenyt.
Le irtam,h hogy vagyok,hogyan erzek.Nem kerek segitseget mert nincs kitol...es mar nem is akarok.Mas igy velekedne magarol ha a helyemben lenne.Ugy velekedne,h kar volt megszuletnem.
Koszonom kérdező azert.
21. & 29-esnek küldeném:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!