Hogy vagy, milyen napod volt ma?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, kinek hogy telt a mai napja. Ezen a meleg hétfői napon! Neked?#egyedül #Miujs
2020. szept. 14. 18:52
1/39 anonim válasza:
Tegnap este nagyon elhúztam a munkát, csak éjfél után kerültem ágyba, így ma mint a mosott szar, úgy néztem ki. De szerencsére sikerült egy kicsit regenerálódnom. És neked milyen napod volt, kérdező?
2/39 anonim válasza:
Szarul, ráadásul még csak most kezdődik.
3/39 anonim válasza:
Ha megnyugtat a dolog xd otthon vagyok, beteg 22 f vagyok. Sorozatozok, filmezek, tanulok, szakmai cuccost , meg angolt xd covid teszten is túl vagyok de nem az a bajom ez vàltozhat. Szóval szuper az èlet. Nincs barinőm , nincs munkàm csalàddal èlek ès van csalàdi tanya is . Ennyi. Baràtaimat nem làttam sok ideje. Most a virus bigyo miatt vègkèpp nem nagyon lehet. Amig làzas beteg vagy addig sehova se mehetsz xd
4/39 anonim válasza:
Köszönöm kérdésed. Szerettem valami jót írni vagy csak egy kicsit hazudni, de nem megy. Egyedül vagyok a mai nap pedig borzalmas, ma van a születésnapom. Még a délelőtt elment de most már sírok.
5/39 anonim válasza:
Szard leba szülinapod vagy azt hogy egyedül vagy. Rengeteg ilyen szülinapom volt. Vannak sokkal szarabb dolgok ebben az életben. Ez is csak egy nap. Engedd el.
6/39 A kérdező kommentje:
Kedves 1! Köszönöm szépen az erdeklodesedet, nagyon jol, esik. Nekem ma olyan semmilyen napom volt itthon. Egy csecsemovel, monoton, monoton. Honapok ota kb kettesben.
2020. szept. 14. 19:36
7/39 A kérdező kommentje:
Kedves 4!Nagyon Boldog születésnapot kívánunk mindannyian Neked! Nem vagy egyedül és ezt a kerdest most Neked ajánlva Születésnapi online buliva fordítom. Meselj milyen a kedvenc tortad?
2020. szept. 14. 19:37
8/39 A kérdező kommentje:
Kedves 3as,jobbulast kivanok!
2020. szept. 14. 19:38
9/39 anonim válasza:
Köszönöm szépen. Csak egy tortám volt életemben nagyon-nagyon régen azt hiszem valami diós vagy csokis lehetett.
10/39 anonim válasza:
Köszönöm jól: amit szerettem volna elintézni, nagytöbbségében sikerült. Volt munka, kicsi pihenés, most itt vagyok, készülök holnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!