Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kövér emberre nem mondunk...

Kövér emberre nem mondunk semmit, de vékonyre meg be lehet szólni?

Figyelt kérdés

Nem gúnyoltam soha senkit a súlyával, de egy néhány kedves ember azt érzi a végletekig megalázhat, mert én "vékony" vagyok. Szerintem meg normális a súlyom, meg eszem mindemt, elég cukrosan stb.

Eszel te rendesen? Elöl deszka, hátul léc. Miért vagy vékony? Nem vagy anorexiás? Szerintem neked testképzavarod van. Miért mész futni, hiszwn elfogy útközben... Miért fogyókúrázol? Önmagadat sanyargatod? Kapsz otthon enni? Miért csak te vagy gebe a családban? Azért fogyózol, mert látod az instán?

Mindezt azért, mert elmentem 2 ev után 3 km-ert futni, azt is úhy, hogy kb. 200 m-enként megáltam, mert elszoktam tőle... Gratulálok.

Már kb. úgy érzem magam, hogy szégyelleni kellene, hogy nem vagyok kövér. Meg aki vékony, nem feltétlenül testképzvaros. Pont az okoz károkat, ha valakinek semmi baja, aztán kapja az ilyen beszólásokat, na az okoz testképzavart... 21. században kb. az is baj, mert biztos egy magát hnáytató, kalóriaszámolgató idézem "bolond".

2020. szept. 12. 11:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én is válaszoltam a kerdésre. Ha mindig kijavít valaki talán változtatni kéne. Káros az egészségre ahogy írsz. Lehet, hogy te nem érzed de borzalmas és ez mindenhol ciki. Saját érdeked a változás, inkább megköszönhetnéd.
2020. szept. 28. 15:08
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy engem javít ki valaki. Azt írtam hogy ez a valaki mindig kijavít valakit már szinte kényszeresen. De legyen igazad. Többet nem válaszolok neked mert halálra idegesíteni másokat. Egyszerűen ennek nem itt van a helye. Legközelebb ha nem a kérdésre válaszolsz hanem kényszert érzel hogy kijavíts akkor privátban írj.
2020. szept. 28. 16:37
 33/35 anonim ***** válasza:
Milyen meglepő, hogy többeket zavar az ótvar helyesírás :D
2020. szept. 28. 19:44
 34/35 anonim ***** válasza:

Én voltam kövér gyerekkoromba, voltam kövér fiatal felnőttként, voltam átlagos és most sovány vagyok.

Gyerekeknél mindkettőt gúnyolják, ahogy minden más átlagostól eltérést is.

Felnőtteknél viszont azt látom, amit a kérdező is, kövérséget nem illik szóvá tenni, ezért csak fű alatti cikizések vannak, soványságért viszont sikk beszólogatni, akár poénból, akár komolyan. Ha kövér ember teszi, akkor pedig nem szabad még poénkodva sem kontrázni.

Viszont azt mondom erre, ez legyen a legnagyobb bajunk az életben.

2020. okt. 16. 15:12
 35/35 anonim ***** válasza:
53%

Múltkor elmentem egy giroszos stand mellett boltból hazamenet. Dagi család áll a sorban a zsíros cupákért, papa, mama, kislány. Mind súlyosan elhízott, a lányka még 15 sem volt. Elmegy mellettük egy melós, nézi a gyereket, hangosan orra elé: "görögdinnye"

Csak lestem. Szóval nem, nem csak a vékonyakat cikizik.

Unokatesóm 10 éves, de dupla annyit nyom, mint én 32 évesen. Nem cikizzük, de ha szüleim elviszik kirándulni, aztán 4 órán belül a harmadik szendvicset tömné a fejébe, akkor nem adnak neki. Magunk köztcsak vitamingolyónak hívjuk.

2020. okt. 17. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!