Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan telt/duci lányok, akik elégedettek magukkal és nem akarnak vékonyra fogyni?
A környezetemben kétfajta lánnyal beszéltem: aki vékony és a ki vékony akar lenni. Nincs olyan lány, aki kicsit teltebb, duci, de nem akar lefogyni mert elégedett magával így?
(Nem az elhízottra gondolok, de 65-70 kiló vagy kicsit több nagyon szokott tetszeni átlagos magassághoz)
19/F
Én husis típus vagyok, inkább a hasamra hizok, viszont máshol meg vékony vagyok.
A fenekem formas, viszonyt mellem konkrétan semmi. Nem tudom én milyen kategória vagyok. Szerintem telt.
Bőven vagyunk. Csak az én baráti körömben van 3-4 ilyen lány
És hiába mondják hogy vagy elhízunk vagy lefogyunk. Nem. Mert ha elhízunk vissza akarunk majd fogyni arra az állapotra hol most vagyunk. Mert így kényelmes. És mert van is mit fogni rajtunk. Akinek nem tetszik nyugodtan hagyjon a francba. Büszkén vállalom a 70 kilómat
"És mert van is mit fogni rajtunk. Akinek nem tetszik nyugodtan hagyjon a francba. Büszkén vállalom a 70 kilómat"
Jól teszed, a vonaton is párnázott az első osztály!
Az egy dolog hogy majd ide akartok visszafogni, csak rohadtul nem fogtok tudni.
Hidd el hogy sikerül. 3 éve képes vagyok tartani a súlyom és kényelmetlen is más testalķattal élnem így nyílván nem fogok 100 kilósan élni minden nap ha kényelmetlen lesz számomra
Jah és pont az 1es által említett hozzáállás az ami a földbe tiporja a telt lányok hozzáállását és csak ez az oka hogy nem tudják maguk elfogadni nagyon sokan. A férfi nem gyakran csak szid. De belegondoltatok valaha abba hogy mit tesztek a nőkkel...? Hogy mennyi mindennek kell megfelelnünk?!
Na ez az amit mi nem akarunk. Ami minket nem érdekel mert boldogok vagyunk így. És lesz aki elfogad majd. Van aki elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!