Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kövér emberre nem mondunk...

Kövér emberre nem mondunk semmit, de vékonyre meg be lehet szólni?

Figyelt kérdés

Nem gúnyoltam soha senkit a súlyával, de egy néhány kedves ember azt érzi a végletekig megalázhat, mert én "vékony" vagyok. Szerintem meg normális a súlyom, meg eszem mindemt, elég cukrosan stb.

Eszel te rendesen? Elöl deszka, hátul léc. Miért vagy vékony? Nem vagy anorexiás? Szerintem neked testképzavarod van. Miért mész futni, hiszwn elfogy útközben... Miért fogyókúrázol? Önmagadat sanyargatod? Kapsz otthon enni? Miért csak te vagy gebe a családban? Azért fogyózol, mert látod az instán?

Mindezt azért, mert elmentem 2 ev után 3 km-ert futni, azt is úhy, hogy kb. 200 m-enként megáltam, mert elszoktam tőle... Gratulálok.

Már kb. úgy érzem magam, hogy szégyelleni kellene, hogy nem vagyok kövér. Meg aki vékony, nem feltétlenül testképzvaros. Pont az okoz károkat, ha valakinek semmi baja, aztán kapja az ilyen beszólásokat, na az okoz testképzavart... 21. században kb. az is baj, mert biztos egy magát hnáytató, kalóriaszámolgató idézem "bolond".

2020. szept. 12. 11:55
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
46%
szerintem nem igaz amit mondasz, mivel mind 2 oldalt bántják. de mivel mindenki főként a saját személyét ért sértésre figyel, másét nehezebben veszed észre.
2020. szept. 12. 12:00
 2/35 anonim ***** válasza:
79%
Hát ugyanígy voltam én is .Szülés előtt hiába ettem ,tortát toltottkaposztaval 😂😂😂60 kg sose voltam több.Folyamatos beszologtas volt a sulyomra,febr ,anorexia stb.Es ezt mind kivételtől kellett hallgatni.Szules után sajnos nem ment meg le így 72 kg vagyok a 175 magassagomhoz ami nekem nem tetszik.Most már értem miért piszkaltak,mert ez a testsúly, nem szép ,ők sem érzik úgy jól magukat és azért szidják a vékonyabbat mert irigyek
2020. szept. 12. 12:09
 3/35 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkit bántanak, aki eltér az átlagtól... látod, itt van a 2-es, aki megtapasztalja mind a két oldalt és még így is hiányzik az empátia 🤔
2020. szept. 12. 12:13
 4/35 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy bántják őket is.

De nem bele az arcába, hogy "nem vagy te kicsit kövér, nem eszel túl sokat"

2020. szept. 12. 12:14
 5/35 anonim ***** válasza:
79%

Ezért kéne Japánba költöznünk, ott mindenki sovány.

A viccet félretéve, engem is folyamatosan ér a csesztetés. Mondjuk én tényleg nagyon vékony vagyok.

2020. szept. 12. 12:15
 6/35 anonim ***** válasza:
15%

Lehet több oka is.

Vagy baráti gúnyolódás, ami egy teljesen természetes dolog, csak páran túlérzékemyek, és komolyan veszik. (A gimi elején én sem tudtam mire vélni)

Vagy tényleg betegesen vékony vagy, ami nem csak attól függhet hogy fogyózol e, vagy sem, lehet anyagcsere probléma is.

Mindenesetre a futásra kár beszólni, egészséges.

Egyébként én is nagyon vékony vagyok, de még egészségesen.

Ha mutatnál képet, akár arc nélkül is, hogy ne sérüljön az inkognitód meg tudnám mondani hogy kórosan vékony vagy e, vagy csak hülyeségből szekálnak a barátaid.

2020. szept. 12. 12:17
 7/35 anonim ***** válasza:
25%
igen!
2020. szept. 12. 12:18
 8/35 anonim ***** válasza:
64%

Feltekenysegbol csinaljak … tudjak, hogy nyero helyzetben vagy mert ha felszedsz magadra egy kicsit meg mindig nem leszel pacni, míg egy testesebb meg raszed egy keveset akkor mar elfolyik.

Miert nem válaszolsz vissza olyat amivel rámutatsz a dagadtsagukra?

Mondjuk: jobban tetszenek ha olyan hajas diszno lennek mint az emberek tobbsege?

2020. szept. 12. 12:39
 9/35 anonim ***** válasza:
79%
"a jobol mindig keveset adnak!"
2020. szept. 12. 12:41
 10/35 A kérdező kommentje:
Sokszor megtenném egyébként, de úgy vagyok vele, nem érdemes. Akkor elkezdeni mocskolódni, szidni, meg jobb a békesség. Vagy éppenséggel futnak anyucinak árulkodni, mint volt már rá nem is egy példa.
2020. szept. 12. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!