Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy élhetnék így kiegyensúlyo...

Hogy élhetnék így kiegyensúlyozott társasági életet?

Figyelt kérdés
1 hónapja letört az első fogam és kihúzták. Apukámmal élek és kevés pénzünk van (4 gyerek). Nem engedhetjük meg magunknak, hogy megcsináltassuk, mert így is szűkösen húzzuk ki. Nagyon szégyenlem a megjelenésemet, nem beszélek azóta túl sokat. A pasizás szóba sem jöhet, mert kellemetlenül érzem magam a társaságukban. Nyáron dolgozni akarok diákmunkán, hogy meg tudjam csináltatni. Persze ha lesz munka, és lesz rá annyi pénz. De addig is így kell élnem. 18L
2020. szept. 11. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Oszinte legyek?

Szerintem amennyi muszakot csak tudsz, vallalj be, hogy minel elobb megcsinaltathasd.

Bar nekem nem letort, csak szetallo, es rajottem arra, hogy tok mindegy milyen “szep vagyok” (modellkent dolgozom), az emberek furan neznek ram, a fiuknak nem tetszem, meg egy kicsit mintha mindenki lenezne.

Egy szep mosoly tobbet jelent barminel.

Es meg ennel is fontosabb, az onbizalom.

Most mondhatnam azt, menj es eld az eleted, ismerkedj, pasizz, bulizz,teli vigyorral, de az igazsag az, hogy az emberek tobbsegenek meg lesz a velemnye. Sajnos. :(

Ez mind sajat tapasztalat, remelem nem bantottalak meg.

2020. szept. 11. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Azt meg elfelejtettem irni:

Szerintem ezt az idoszakot allitsd a sajat magad elonyere.

Sportolj, edz, legyen bomba alakod, apold a hajad, borod, legyen minden top, olvass sokat, foglalkozz a lelkeddel, tanulj, keress uj hobbikat, es majd ha eljon a te idod, teljes mertekben elegedett leszel onmagaddal:)

2020. szept. 11. 20:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg egyáltalán. Tudom, hogy igazad van, és valószínűleg én is így néznék egy másik emberre, ha hiányozna a foga.
2020. szept. 11. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, en is igy erzek.

Sokszor bebeszelem magamnak, hogy milye felszinesek az emberek blabla, de ha belegondolok, ha meglatnek egy 10/10 helyes, jo alaku, kedves sracod, de a fogai meg ilyen-olyanok lennenek, lehet nekem is meglenne a velemenyem.

Pedig en tenyleg nem vagyok felszines, de ugy erzem ez a fog tema tipikusan olyan, hogy nagyon eltudja venni az ember onbizalmat.

2020. szept. 11. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is elvette az önbizalmamat, hiszen szinte az az első dolog, amit megnézel egy másik emberen. Hiába tökéletes a külseje és a belsője, ha a fogai nincsenek rendben. Az ápolatlanságra utal. Ezért is érzem magamat ilyen pocsékul. Legszívesebben kötelet kötnék a nyakam köré (sokszor) csak ne kelljen újra és újra szégyenkeznem.
2020. szept. 11. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne hulyeskedj, ez meg nem a vilag vege!! Bar fontos, hogy megcsinaltasd, de ettol meg nem vagy kevesebb, mint barki mas!!

Ne erts felre, amiket feljebb irtam, tenyleg nem rosszindulat volt, epp hogy sajat magambol indultam ki.

azt azert tettem, mert en mar rajottem, szerintem az oszinteseg tobbet er, mint a kamu kedvesseg.

Keresel valami munkat, gyujtessz penzt, es megcsinaltatod seperc alatt.

Mit irtam, foglald le magad, es epitsd magad. Hasznald ki ezt az idot!!

Es ne jovo nyaron keress munkat, hanem meg most. Nehez lesz suli mellett, de a cel lebegjen a szemed elott!

2020. szept. 11. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, nehany szo felcserelodott, mert siettem, de remelem azert ertheto, amit irtam.
2020. szept. 11. 20:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam már munkát keresni, de ahol keresnek embert ott reggeltől kellene kezdenem. A sulit meg nem hagyhatom ott, mert le kell érettségiznem. Ezért is nehéz, mert délután háromig vagy négyig suliba vagyok.
2020. szept. 11. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Esetleg diakhitel? Vagy reszmunkaido? Vagy valami hetvegi munka?

Egyaltalan a tb nem allja az ilyen jellegu beavatkozasokat, plane ha meg ilyen fiatal vagy?? Utana neztel mar ennek?

2020. szept. 11. 22:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom hitellel kezdeni az életemet. Inkább éhen halok, mint hogy hitelt vegyek fel. Egy bizonyos százalékát állja a tb, de akkor is 100000 fölött lenne. Keresek munkát jelenleg is de eddig még nem találtam.
2020. szept. 11. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!