Hogy élhetnék így kiegyensúlyozott társasági életet?
Oszinte legyek?
Szerintem amennyi muszakot csak tudsz, vallalj be, hogy minel elobb megcsinaltathasd.
Bar nekem nem letort, csak szetallo, es rajottem arra, hogy tok mindegy milyen “szep vagyok” (modellkent dolgozom), az emberek furan neznek ram, a fiuknak nem tetszem, meg egy kicsit mintha mindenki lenezne.
Egy szep mosoly tobbet jelent barminel.
Es meg ennel is fontosabb, az onbizalom.
Most mondhatnam azt, menj es eld az eleted, ismerkedj, pasizz, bulizz,teli vigyorral, de az igazsag az, hogy az emberek tobbsegenek meg lesz a velemnye. Sajnos. :(
Ez mind sajat tapasztalat, remelem nem bantottalak meg.
Azt meg elfelejtettem irni:
Szerintem ezt az idoszakot allitsd a sajat magad elonyere.
Sportolj, edz, legyen bomba alakod, apold a hajad, borod, legyen minden top, olvass sokat, foglalkozz a lelkeddel, tanulj, keress uj hobbikat, es majd ha eljon a te idod, teljes mertekben elegedett leszel onmagaddal:)
Igen, en is igy erzek.
Sokszor bebeszelem magamnak, hogy milye felszinesek az emberek blabla, de ha belegondolok, ha meglatnek egy 10/10 helyes, jo alaku, kedves sracod, de a fogai meg ilyen-olyanok lennenek, lehet nekem is meglenne a velemenyem.
Pedig en tenyleg nem vagyok felszines, de ugy erzem ez a fog tema tipikusan olyan, hogy nagyon eltudja venni az ember onbizalmat.
Ne hulyeskedj, ez meg nem a vilag vege!! Bar fontos, hogy megcsinaltasd, de ettol meg nem vagy kevesebb, mint barki mas!!
Ne erts felre, amiket feljebb irtam, tenyleg nem rosszindulat volt, epp hogy sajat magambol indultam ki.
azt azert tettem, mert en mar rajottem, szerintem az oszinteseg tobbet er, mint a kamu kedvesseg.
Keresel valami munkat, gyujtessz penzt, es megcsinaltatod seperc alatt.
Mit irtam, foglald le magad, es epitsd magad. Hasznald ki ezt az idot!!
Es ne jovo nyaron keress munkat, hanem meg most. Nehez lesz suli mellett, de a cel lebegjen a szemed elott!
Esetleg diakhitel? Vagy reszmunkaido? Vagy valami hetvegi munka?
Egyaltalan a tb nem allja az ilyen jellegu beavatkozasokat, plane ha meg ilyen fiatal vagy?? Utana neztel mar ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!