Van valami időkorlát, hogy hány óráig illik ráírni valakire?
Hát én utálom ha este 8 után rámírnak , kivéve ha az a család vagy közeli barát . De este 10 után kifejezetten pofátlanságnak érzem, én nagyon éberen alszom , felébredek rá.
Nem némítom le a telefonomat , hogy a család bármikor el tudjon érni ha baj van. Sajnos többször voltunk már ilyen helyzetben , és most is abban vagyunk. Fontos hogy meghalljam ha csörög.
Nem hiszem hogy olyan hűde fontos mondanivalója lenne bárkinek este 11 kor ami nem várhat reggelig.
Nincs, ha nem vagy elmebeteg, aki az üzenetre azonnal választ vár, mert az üzenetnek nincs válaszadási határideje.
Azon mondjuk nevetek, aki egy emailen felháborodik este, diliházba való...
Telefonhívásért már este 8 után vagy reggel 6 előtt én is morgok birkáktól, ismerősök bármikor, ha baj van persze.
Az attól függ milyen a kapcsolatod az illetővel, mi fér bele.
Tágabb értelemben bármikor, mindenki saját telefonjáért felelős mikor engedi,hogy csilingeljen. Éjszakára meg kapcsolja ki mindenki!
Természetesen nem várok választ :D
Igen, én is úgy gondolom, hogy az lenne a normális, hogy az ember maga gondoskodik a mobilról, hogy ne zajongjon ha pihenni akar, ha nem akarja, hogy zavarják. A megkülönböztetett emberek számára meg ugye ott a ne zavarj funkció...Legalábbis én így csinálom.
Viszont kíváncsi vagyok, más mit gondol erről.
En is szeretem, ha van hang rajta, mert barmi lehet...
Es van program, amin nem kehet külön kapcsolni. Barat ir..vag addig elköszönünk, de tavoli ne írjon mar 8 utan es 9 elott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!