Gáz, ha időkorlátos a szilveszteri "buli"?
Nem is igazán buliról van szó. Nem akartunk semmit csinálni Szilveszterkor, csak pihenni végre. Kettesben élünk párommal, közös a baráti társaságunk. Csak néhány ember jön át hozzánk a baráti társaságból, Összesen max. 3 vagy 4 ember. Ők is csak azért jönnek, mert nincs semmi más programjuk, hát mondtuk, akkor töltsék nálunk az estét, ne már egyedül. Társasjátékozós nyugis este lesz csak.
Viszont párommal másnap dél körül utaznunk kell. Baaaromi hosszú vonat út (külföld), és éjszaka érünk csak oda. Ezért mondtam a barátoknak, hogy max éjjel 2-3-ig tudnak csak maradni, mert nekem szükségem van pár óra alvásra utazás előtt. (vonaton nem tudok aludni, és előtte is dolgozom meg minden).
Barátaink tök normálisan fogadták, meg megértették (hiszen ismernek).
Viszont amikor egy kívülállónak elmeséltem ezt, azt mondta, mennyire gáz, hogy én "hívom meg őket", de kikötöm, hogy csak eddig meg addig maradhatnak.
Ti mit gondoltok erről?
Ha a barátaitok megértik ezt, akkor szerintem ne akadj fenn más véleményén :)
A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, kellemesen teljen az este!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!