Ilyen koronavírusban mész partyzni ma?
Ma szombat partynap :)
Nagyon elszomorító idő van. Naponta rekordot dönt a koronavírusos fertőzöttek száma. Nagyon gondolkodom, hogy menjek-e ma. Te mit gondolsz?
Annyira bírom hogy mindenki be van kaksizva ettől az egész dologtól 😁😀
Én járok egyes országokba és erre felé nem aggódnak mindig ilyen dolgon.
#4:
Nem mindenki ilyen újgazdag prosztógyerek, mint te, hogy arra is legyen pénze, hogy mindig tesztet csináltasson. Ugyanis jelenleg csak úgy mehetsz át a határon, csak közölném.
6# Ez az újgazdag prosztógyerek mindenki szerint csak egy sofőr így átt látom a dolgokat több országban is,igen csak egy sofőr vagyok 22 évesen aki a fiatalságát itt b.ssz. el idegen emberek között és sosem tudatja mikor lesz vége mindennek mert ennek az újgazdag gyereknek a fél lába mindig a sírba lesz még ezt be nem fejezi.
Köszi a szép szavakért,biztosan találkoztunk már valamelyik benzinkútnál mikor ott tankoltam és te a wc takarítottad épp mikor be mentem könnyíteni magamon.
Konkrét buliba biztosan nem mennék, nem magam miatt én túlélem, de nem akarom hogy egy veszélyeztetett ember miattam kapja el.
Menjetek ki a rakpartra beszélgetni a barátaiddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!