Miért csóválják a fejüket a hívők, amint összefutnak egy ateistával?
Figyelt kérdés
Ateista vagyok, de én elfogadom azt, hogy vannak hívők. Fordítva ez nem működik?2020. szept. 5. 06:14
1/11 anonim válasza:
Ateista (nem vagyok megkeresztelve, se én se a gyerekeim, nem járunk templomba, a húsvétot és a pünkösdöt csak egy hosszú hétvégének tartom, karácsonykor az ajándékozás mellett csak zabálok) vagyok, de én nem tapasztaltam, hogy a hívők csóválják a fejüket ha meglátnak.
2/11 anonim válasza:
Mert ők felsőbbrendűeknek érzik magukat a főnökük által.
3/11 anonim válasza:
Mert a hívők kevésbé elfogadóak, mint azok akik nem hívők.
És akkor most még egy megengedő vallásról beszéltünk. Vannak ennél durvábbak is, ahol az életed lesz veszélyben, ha kiderül, hogy nem azt hiszed, amit kellene. Ez Magyarországon nagyon misztikusnak tűnik, de sok olyan hely van a vilagban ahol a vallási fanatizmus még középkori szinten van, miközben a lehetőségek, technika modern.
4/11 anonim válasza:
Ateista voltam, de egy történés kapcsán hívő lettem.
Félreértés ne essék, nem vallásos, hanem hívő, a magam módján.
Életemben sem ateistaként, sem hívőként nem csóválom a fejem senki hitbéli ilyen vagy olyan meggyőződésére. De még másoktól sem tapasztaltam.
5/11 anonim válasza:
Azért, mert neked könnyebb vállat vonni, hogy oké, ezeknek van egy hobbijuk, ami nekem nincs, de egy igazi hívő aggódni fog érted, hogy a pokolban végzed, és szeretne rajtad segíteni.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Aki nem hisz, az automatice a pokolra jut? Mégha semmi rosszat nem tett, akkor is?
2020. szept. 5. 10:25
7/11 anonim válasza:
Nem érzed a kérdésedben az ellentmondást?
Ha nem hiszel, akkor pokol sincs.
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs hát! Én a hozzáálláson csodálkozom.
2020. szept. 5. 10:37
9/11 A kérdező kommentje:
Nem hisz > rossz ember > pokol (ami ugye nincs)
2020. szept. 5. 10:47
10/11 anonim válasza:
Miért ne lenne Pokol, ha valakik nem hisznek? És aki hisz a Mennyországban, de valamiért a Pokolra jut? Akkor már létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!