Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy telik el a legtöbb...

Hogy telik el a legtöbb napotok? írjátok le részletesen

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 21:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:D igaz, nem mindegy hogy milyen
2020. aug. 30. 21:59
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Én maga vagyok a társaság,főleg ha beüt
2020. aug. 30. 22:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Mi nem tetszik kicsirigó,langallót eszek és ne legyek kemény?
2020. aug. 30. 22:06
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Abszolút változó.

Alapvetően egyetemista vagyok, ez minden hétköznapomban ott van, aztán vannak külön órák (olasz), edzések (úszás, vívás) és klubok (színház és filmklub). A barátaimmal vagy tervezünk valamilyen programot hétvégén (mozi, színház, túra, szabadulószoba, teaház, autósmozi, koncert, stb) vagy valamelyik fentebb írt elfoglaltság során beszélünk, valamint az egyetemi csoportomban is van több barátom.

Nem lehet általánosítani, mert mondjuk akár egy nyári és egy téli napom is nagyon eltérő. Akkor is más, ha szünet van, vagy ha nincs.

22/L

2020. aug. 30. 22:14
 15/25 anonim ***** válasza:
Reggel elmegyek dolgozni, majd késő délután, esetleg kora este végzek. Elindulok haza, esetleg boltba, utána otthon pihenek egy órát, mert fáradt vagyok. Ezt követően fél óra net, fürdés, még egy óra könyvolvasás, aztán alvás, mert már majdnem éjfél van ilyenkor.
2020. aug. 30. 22:32
 16/25 anonim ***** válasza:
Ébredés. Munka. Ivás. Eszmélet vesztés. Ha felnősz tudni fogod, hétköznap nem hiányzik a társaság.
2020. aug. 30. 22:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Felkelek, fogat mosok, wc, kiverem, eszek, nézek filmet, keresek állást elmegyek boltba, kiverem, gyakorizok, kiverem lefürcsizek ,lefekszek.
2020. aug. 31. 00:27
 18/25 anonim ***** válasza:
* kiverés után eszek!
2020. aug. 31. 00:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Fontos is visszatölteni az elvesztett energiát xd
2020. aug. 31. 08:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor azért nem érdemes nagyon csodálkozni, miért hullik a magyar, mint a légy, amikor ezek a válaszok tökéletesen visszaadják azt, milyen is egy átlagmagyar életmódja: Stressz, idegeskedés, sport és egészséges étkezéstől mentes életmód, lustaság.
2020. aug. 31. 09:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!