Ha egy nő csinosan, feltűnően öltözködik, akkor az ő hibája, ha megerőszakolják?
Azért ne menjünk el amellett,hogy a nők egyben hatalmi eszközként is használják a kihívó öltözködést.Ha sok pénzem van,és nem tudom szimplán bent tartani a bankban,hanem muszáj,hogy lássák az utcán az arany ékszereimet,akkor fennáll a veszély,hogy a bűnözők figyelmét is hamarabb felkeltem.Lehet jogokról,meg nem jogokról beszélni,ez egy ilyen világ.
"2-es: ha valaki rossz környéken lakik, mert nincs más lehetősége, akkor járjon csadorba?"
A kettes szerintem ironizált.
Csador és kidobott cici,miniszoknya között létezik egy átmenet egyébként.
Nyilván ez nem tetszik,mert úgy öltözöl,ahogy akarsz.
Ha egy férfi addig, amíg meg nem látta csinosan a nőt, tudott emberként viselkedni, akkor ennek a hatására miért kell állatba átmennie?
Inkább ez lenne a helyesebb kérdés...
17:49:
Ha valaki rossz környéken lakik és megerőszakolós ruhát vesz fel, az közlekedjen autóval.
21:37:
Jaja, jó lenne, bár habitustól függően néhányan közülünk már betartatják ezt a határozatot annak megszületése nélkül is :)
Az ember azért Homo sapiens (gondolkodó ember), hogy gondolkodjon és lekülönítse az ösztöneit az erkölcsiektől. Nézetem szerint a nő lehet bármilyen ruhában, bármilyen kívánatosan öltözve - semmi sem hatalmazza fel a férfit arra, hogy megerőszakolja!
FFi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!