Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy nő csinosan, feltűnően...

Ha egy nő csinosan, feltűnően öltözködik, akkor az ő hibája, ha megerőszakolják?

Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 17:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10-es: köszönöm :) nem tudtam, hogy van már ilyen kérdés, de át fogom olvasgatni az ottani válaszokat. Mikor kiírtam a kérdést nem dobta fel ezt hasonlóként :)
2020. aug. 30. 17:59
 12/24 Abody ***** válasza:
100%
Azt se felejtsük ki, hogy a szexuális erőszakok nagy részét olyan ember követi el, akit ismer az áldozat, és valahogy, valamilyen szinten a bizalmába tudott férkőzni. Egyébként meg ez ritkán szól a vonzalomról, inkább a hatalomról, hogy ezt megtehette. Szinte garantálnám, hogy az utcai fogdosóknak, fütyülőknek meg catcallereknek is ez lehet a háttérben.
2020. aug. 30. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a férfi hibája, ugyanakkor sajnos muszáj egy nőnek ép ésszel gondolkozni - ha már a férfiak nem tudnak - és mondjuk egy kocsma mellett nem sétálgatni kidobott mellekkel és seggel. Bár ami azt illeti, sok esetben a nemi erőszak áldozatain az égvilágon semmi kihívó nincs, sőt még csak nem is szépek, vonzóak. Volt erről egyszer egy képsorozat, ami bemutatta, hogy milyen ruha volt az áldozatokon, amikor megerőszakolták őket. Rákeresni most biztos nem fogok, akit érdekel, tegye meg. Hát semmi csábító nem volt azokban a cuccokban.
2020. aug. 30. 18:22
 14/24 anonim ***** válasza:
16%

Azért ne menjünk el amellett,hogy a nők egyben hatalmi eszközként is használják a kihívó öltözködést.Ha sok pénzem van,és nem tudom szimplán bent tartani a bankban,hanem muszáj,hogy lássák az utcán az arany ékszereimet,akkor fennáll a veszély,hogy a bűnözők figyelmét is hamarabb felkeltem.Lehet jogokról,meg nem jogokról beszélni,ez egy ilyen világ.

"2-es: ha valaki rossz környéken lakik, mert nincs más lehetősége, akkor járjon csadorba?"

A kettes szerintem ironizált.

Csador és kidobott cici,miniszoknya között létezik egy átmenet egyébként.

Nyilván ez nem tetszik,mert úgy öltözöl,ahogy akarsz.

2020. aug. 30. 18:36
 15/24 anonim ***** válasza:
3%
Igen, én is gyakran megkivanom az ilyeneket. Jó bántani nem fogom, de idegesítő hogy nem dugnak velem. Direkt hergel.
2020. aug. 30. 19:07
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha egy férfi addig, amíg meg nem látta csinosan a nőt, tudott emberként viselkedni, akkor ennek a hatására miért kell állatba átmennie?

Inkább ez lenne a helyesebb kérdés...

2020. aug. 30. 19:23
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem be kéne vezetni azt hogy ha látok egy nőt és akarom, akkor kötelessége legyen roszalkodni velem. Haverok, jó lenne?
2020. aug. 30. 21:37
 18/24 anonim ***** válasza:
6%

17:49:

Ha valaki rossz környéken lakik és megerőszakolós ruhát vesz fel, az közlekedjen autóval.

21:37:

Jaja, jó lenne, bár habitustól függően néhányan közülünk már betartatják ezt a határozatot annak megszületése nélkül is :)

2020. aug. 31. 06:33
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom annak is így örülnétek, ha meleg férfiak bennetek is szabadon örömüket lehetnék, ha megkívánják a popótokat az utcán. Vagy a lányotokon a kancig@nyok.
2020. aug. 31. 08:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ember azért Homo sapiens (gondolkodó ember), hogy gondolkodjon és lekülönítse az ösztöneit az erkölcsiektől. Nézetem szerint a nő lehet bármilyen ruhában, bármilyen kívánatosan öltözve - semmi sem hatalmazza fel a férfit arra, hogy megerőszakolja!

FFi

2020. szept. 16. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!